Gönderen Konu: golf'üme yeni imaj yaptım iç we dış.. yorumlarınız benim için önemli..  (Okunma sayısı 31144 defa)

Çevrimdışı yellow_driver

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: GOLF 6 1.6 TDİ
teşekkürler. nekadar sürede yaparlar acaba taban döşemesini

Çevrimdışı can mete

• siyah'beyaz-ölüm'yaşam
    • Profili Görüntüle
teşekkürler. nekadar sürede yaparlar acaba taban döşemesini
  1,5 günlük işi var eğer yapacaksan iyi seçim derim çünkü halıflex temizlenmiyo ya çok çabuk kiri alıyo..
biz beşiktaş çocuğuyuz...

Çevrimdışı yellow_driver

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: GOLF 6 1.6 TDİ
çok haklısın arabayı yıkadığım kadar içiylede uğraşıyorum(belki daha fazla)

Çevrimdışı acilsifalar

• Profili Görüntüle
kardeş arabayıda siyaha boyattınmı iç rengide açacak  ;Dhersey tamam olacak :) şaka güzel olmus allah kaza bela vermesin
yaşanmıyor gülüm sensiz yaşanmıyor

Çevrimdışı can mete

• siyah'beyaz-ölüm'yaşam
    • Profili Görüntüle
kardeş arabayıda siyaha boyattınmı iç rengide açacak  ;Dhersey tamam olacak :) şaka güzel olmus allah kaza bela vermesin
   vallahi değişik bi bakış açısı:) 

Çevrimdışı R-Line

• Golfsburg Edition
    • Profili Görüntüle
metecim aracın hayırlı olsun. eline sağlık emek vermişsin. dışı gerçekten çok hoş jantlarında çok güzel ama kalın 5 kollu jant daha çok yakışırdı. bence aracın içi hoş durmuyo koltuk döşemeleri aracın içinden hoş görünsede dışarıdan bakıldığında aracın rengi ile uyumsuz siyah deriyi tercih etmeliydin, aynı şekilde o taban döşemesi rengi ne olursa olsun ticari araç işi gibi olmuş, mk4e gitmez böyle şeyler bence. 206 dan mk4 e geçmişsin yanılmıyorsam, çok iyi bir tercih yapmışsın. mk4 biraz hastalık yapıyo kullanıcısına ama buna değer. tekrar hayırlı olsun.

Çevrimdışı can mete

• siyah'beyaz-ölüm'yaşam
    • Profili Görüntüle
metecim aracın hayırlı olsun. eline sağlık emek vermişsin. dışı gerçekten çok hoş jantlarında çok güzel ama kalın 5 kollu jant daha çok yakışırdı. bence aracın içi hoş durmuyo koltuk döşemeleri aracın içinden hoş görünsede dışarıdan bakıldığında aracın rengi ile uyumsuz siyah deriyi tercih etmeliydin, aynı şekilde o taban döşemesi rengi ne olursa olsun ticari araç işi gibi olmuş, mk4e gitmez böyle şeyler bence. 206 dan mk4 e geçmişsin yanılmıyorsam, çok iyi bir tercih yapmışsın. mk4 biraz hastalık yapıyo kullanıcısına ama buna değer. tekrar hayırlı olsun.

birol saol yorumun için benim tek hatam acele etmem oldu vw ailesine yeni geçtim 3 ay içinde modifiyem yaptım alışmışım modifiye mk4 alınca sade geldi hemen yapayım istedim aslında araştırarak yapmış olsaydım we bu siteyi daha önceden bilseydim eminimki sizlerin yardımıyla daha güzel yapardım ama artık vw ailesindeyim model değiştirirsem bu sefer inan daha güzel olanı yaparım sizlerdende yardım alarak..

Çevrimdışı Dr_EmrE

• Pre-tuned in Deutschland :)
    • Profili Görüntüle
Bu arada mk4 hayırlı uğurlu olsun söylemeyi unuttum :) Boşuna vakit kaybı 206 :D

Çevrimdışı can mete

• siyah'beyaz-ölüm'yaşam
    • Profili Görüntüle
saol emre ama bilemiyosun boşuna wakit kaybı olduğunu illaki tatmak gerekiyo ama tadını alamadım:) mk4 denemek istedim we sanırım mutlu olacağım..

Çevrimdışı Dr_EmrE

• Profili Görüntüle
hayat ya mk4.de yada audi a3.de :) Bu aralar aklıma audi s3.ler taklımaya başladı 2001 model civarı..265 hp..

Çevrimdışı can mete

• siyah'beyaz-ölüm'yaşam
    • Profili Görüntüle
emre benimde aklımda audı var kırmızı yada siyah a3 ama kısmet ilerleyen zamanlarda..

Çevrimdışı Dr_EmrE

• Profili Görüntüle
arada kalite farkı muhtemelen vardır diye düşünüyorum hiç a3 kullanmadım ama..

Çevrimdışı can mete

• siyah'beyaz-ölüm'yaşam
    • Profili Görüntüle
emre gel biz senle beraber  TT Quatro alalım :)

Çevrimdışı Dr_EmrE

• Profili Görüntüle
Oyy oyyy süper bi araba ya.. plakada TT olacak ki... :D