Gönderen Konu: golf'üme yeni imaj yaptım iç we dış.. yorumlarınız benim için önemli..  (Okunma sayısı 31143 defa)

Çevrimdışı can mete

• siyah'beyaz-ölüm'yaşam
    • Profili Görüntüle
şimdi ankaragücünde oynayan tolga gençlerde oynarken tt wardı onda plakasıda senin dediğingibi TT ydi... 
biz beşiktaş çocuğuyuz...

Çevrimdışı ramcho®

• Mangal Sonu
    • Profili Görüntüle
üstünde ki jantlar çok ağirdir..bnce enkei rp03 tarzı bi jant daha fazla yakışır aracına kazasız belasız tekrar..

Çevrimdışı PoYRaZ

• Profili Görüntüle
güzel olmuş araba GolF bu yakışır :)

Çevrimdışı can mete

• siyah'beyaz-ölüm'yaşam
    • Profili Görüntüle
saol poyraz, golf bu bişe yapmasanda canawar...

Çevrimdışı PoYRaZ

• Profili Görüntüle
valla cocukken başladı bu hastalık bende şimdi bi golf sahibiyim gercekten efsane şimdi daha bi hastalık derecesi arttı

Çevrimdışı srcglb

• Profili Görüntüle
kardeşim araba genel olarak güsel hatta bence 10 numara duruyo..koltuklar ve kapı içleride bence çok güzel olmuş renk olarakta iyi farklı durmuş..ama taban döşemesi olmamış knka..tamam fikir güzel aslında dediğin gibi çamur toz falan fazla belli olmaz tutmazda..ama renk olarakta koltuk döşemeleriyle aynı renk yapabilirdin bence..daha bi hoş ve kaliteli dururdu..jantların iyi abi farklı en azından fenada durmamış hani..herkezin jantı aynı olcak hali yok ya knka..:)güzell güzell makina güzel..ama taban döşemesini düşün bence bi daha...allah kaza bela göstermesin kardeşime;)

Çevrimdışı can mete

• siyah'beyaz-ölüm'yaşam
    • Profili Görüntüle
kardeşim vallahi bende taban döşemesine taktım buaralar ama iş işden geçti tekrar kaldırtamamki renk olarak siyah yapsaydım birazdaha güzel görünürdü.. jant seçimimde bugünekadar hep 5 kollu takıyodum hangi arabaya binersem ama golf 4de değişik bi hawa yaratmak istedim.. düşüncelerin için tekrar saol bu arada sen yeni jant takacaktın ne yaptın o işi fotolar nerde bakayım..

Çevrimdışı srcglb

• Profili Görüntüle
taktım knka ya sende ayıp ettin şimdi ama 1 ay oldu resim koyalı nerdeyse:)) neyse bi bak bakalım ne diceksin..otomobilim bölümüne gir konu başlığı ''arabanın yeni jantlı hali arkadaşlar bi bakın bakalım;)''

Çevrimdışı can mete

• siyah'beyaz-ölüm'yaşam
    • Profili Görüntüle
sercan şimdi hatırladım ben zaten görmüştüm o fotoları beğendim ama küçük demiştim we cam filmlerini çıkarcakmısın demiştim haliyle sende yok onlar lazım oluyor dedin...çok can yakma kardeşim:)

Çevrimdışı srcglb

• Profili Görüntüle
evet knka bende baktım şimdi senin yorumları gördüm yine zaten:)yok kardeşim yaa artık can yakıcak hal kalmadı bizde..evli barklı adamız ayıptır sölemesi:))

Çevrimdışı can mete

• siyah'beyaz-ölüm'yaşam
    • Profili Görüntüle
allah ömür boyu ayırmasın sizi, ne mutlu sana sercan vallahi ben daha cesaret edemiyorum ewlilik için, ama 2 seneyide geçirmicem..

Çevrimdışı srcglb

• Profili Görüntüle
allah razı olsun kardeşim eyvallah..ya bu işler kısmet işi abi..bi kısmet çıkar karşına aa bi bakmışsın evlenmişsin sorumluluk sahibi olmuşsun..yani ince işler bunlar kardeşim:)darısı senin başına hayırlısıyla ne diim knka..

Çevrimdışı telekomcu44

• Profili Görüntüle
Süper olmuş Allah kaza vermesin
Büyük imza...

Çevrimdışı can mete

• siyah'beyaz-ölüm'yaşam
    • Profili Görüntüle
Süper olmuş Allah kaza vermesin
   saol kardeşim hepimize Allah kaza bela wermesin..