Sert oynuyorum Polislere karşı, yoksa ilk sorusu? Ne iş yapıyosun, veya baban ne iş yapıyor? Tabii ona göre sana şekil yapıcak... Yukardaki cumleyi yazdım ama aracımın herseyi tam , eksiği fazlası, muayenesi, sorunu hiç birşeyi eksik değil, böyle olunca tabi sıkıntı çıkarmak için bir sebebte bulamıyorlar..
valla şimdide yanık örtüsü ile reflektörlü yelek soruyorlarmış burdakilerin çoğu beni tanıdığı için çevirmiyorlar ama uzun yolda denk gelirsek oyabilirler.
Çorbanı iç hesabıma yazıdr (polis) 62_
Abi en azından sizde bişey bulup yazıyorlar. Arabamda Cumhuriyet Üniversitesi Öğrenci arması var. Plakamda 33 malum sivasdayım yabancı plaka. Gören çeviriyor. Zart Zurt şeylere ceza yazıyor. En sonunda bir gün birisi çevirdi. Ehliyeti ruhsatı aldı gitti ekip arabasının önünde bişeler yapior. Sorun nedir dedim.. Git arabada bekle dedi sanki oğluna bağrıyor. Fitil oldum sorun nedir dedim tekrar.. Adam aynen şunu söyledi "Sende bu yaşta bu araba var , benim oğlumda neden yok? Ceza yazacam sana.." dedi.. Aldım elinden ehliyeti ruhsatı arkadan yaz dedim..Evet oğlunun arabası olmadıgı için ceza yazdı... Gelen cezanın sebebi "emniyet kemeri takılı değildi"..Hay allahım ya...