arkadaşlar internette gezerken bir satılık ilanında görmüştüm bu arabayı ve jantını. üzerindeki jantları adam ankara doğuş otoda taktırdığını söylüyor. bende geçen hafta mersinde bir caddy den çıkma jant aldım. o adam da aynısını söyledi. aracı 0 km aldığında hemen yetkili serviste jant taktırmış ve sonra 16 mı artık 17 mi jant takmak için bizim bir jantçı arkadaşta 17 leri taktırırken takaslamış. benim aldığımda aynısı.
bu durum üzerine vw servisini aradım ve orjinal jantın takımı 2000 tl, bu taktıklarının da 1300 tl olduğunu söyledi. avusturya mı avustralya malı mı neymiş. işin açıkçası ben şuan mersin de olmadığım için jantları da göremedim babama aldırttım ve bu jantların orjinal mi ne kadar orjinal olduğunu merak ediyorum.
- esas soru acaba ağırlık olayı bunlarda ne kadardır. dikkatinizi çekerim, jant hem 5x100 hemde 5x112 uyumlu çift aplikasyon.
- diğer bir sorum bu jantlarda caddylerde çıkan hankook k406 diye bir lastik var ve kullananlar varsa acaba nasıl bir lastik. peder bey lastiklerin daha kılları üstündeydi bende lastikleriyle aldım dedi. neticede 175/80/14 lastikli 14 janttan buna geçince lastikte lazım olacaktı. hepinize kazasız belasız günler.
bu arada kaça aldın diye merak eden olursa benim kapaklı jantları da vericem peder 900 vermiş 100 geri alınca 800 e gelecek(lastiklerle beraber).