Nette olması önemli değil ki tanra, paylaşmak istemiş sonuçta, kendiside denedim oldu diyor, ben bu bilgiyi yaklaşık 2000 yılından beri biliyorum ama kendi denediğim aracımda Utes marka alarm ile, Sony Ericsson marka telefonumla denedim başaramadım... Çokta kafa yorucağım bişey değil anahtardan çok telefonu unutuyorum çünkü bunun bir çözümü varsa o daha faydalı olur
Bu arada çalıntı demektense, alıntı demeyi tercih ederim, Çalıntı dersen buyuk bir suçlama içine girmiş olursun, farklı yerlerde kullandıgın takdirde savcılık ile başlayıp, mahkemeye kadar gitme yolu var... ( Hepimiz birbirimize karşı daha yumuşak tavırlı olalım lutfen)Arkadaşımızda denemediyse boyle bir durumda lutfen bi daha alıntıdır yazsın...
Canım arkadaşım, alıntı, böyle bir iddia var arkadaşlar başlığıyla yola çıkılan cümleye denir.
Eğer forumlarda cümlesi cümlesine aynı olan bu bilgiyi buraya yazıp, sonuna ben denedim oldu diye eklersen, bu alıntı değil, çalıntı olur. Ve farkındaysan bu hiç dürüstçe bir davranış da olmaz. Benim fikrimce bu.
Böyle bir iddiada bulunduğunda, bundan haberi olmayan, nette hiç araştırma yapmamış ya da bundan çok iyi anlamayan birçok arkadaşımız kardeşimiz, bunu denemek için bir ton kontörlerini harcayacaklar değilmi. o insanlar da bu arkadaşa mı dava açsınlar o zaman
Yazık değilmi gerçek olup olmadığı belli olmayan bir iddia için başkalarını direkt bu konuda sürüklemeye..
Gerçekçiliği kanıtlanmayan herşey bir iddiadan başka birşey değildir. Yazılacaksa, Böyle bir iddia var, duydum, ama bilmiyorum denemedim yazılır. Olması gereken budur.
Böyle birşeyi kanıtlayabilen varsa tvye çıkaracağım. Bu sektördeyim. Yasaları da iyi bilirim. Forumlardaki bir yazıyı buraya aynen aktarmak ve altına denedim yazmak alıntı demek değildir. buyrun hodri meydan.
Bu mevzuyu ortaya atan arkadaş da madem denemiş, gerçekse alarm markasını ve aracının markasını birebir burada yazsın görelim. O zaman ne olduğu anlaşılır..