Herkese kazasız,arızasız ve belasız günler dileklerimle... Bildiğiniz üzere anormal benzin tüketimi derdiyle uğraşıyordum. Bu nedenle son ve tek kalan Hararet müşürünüde değiştirmek istedim. Bunu için VW yetkili servis yedek parçaya şase ve motor no ile parçanın siparişini verdim.ellerinde yokmuş. C.tesi öğleyin aldım. bugün(pazar) sabah taktım. Bu arada araç üzerindeki 375919501A koduyla sarı kuşaklıydı. verdikleri parça ise 6U0919501B mavi kuşaklıydı.ısrarla doğru parçamıü, üzerindeki kod ve kuşak farklı dememe rağmen doğru ve aracınızın parçası bu dedi ve aldım. şuda var int. sitelerindede kod bu koddu ama kuşak sarı idi. şimdi esas soruna gelince forumda da bulamadım bunu ; pazar sabah ben taktım sonra 25-30 km yol yaptım ve elk motoru yanığı kokusu aldım. hemen kaputu açtım.radyatör fanından hafif duman çıkıyor,yanan fanmış... sonra eve geldim fanı söktüm gördüğüm şu sargılar yanmaya az kalmış kavrulmuş ama kömür kısmını tutan plastik gövde sıcaktan gevremiş ve erimiş motor içerisine. bu nedenle fan gitti. tamir olmaz yani gövde erimiş. Şimdi merakım ve sorum hararet müşürü fanı çalıştırmıyor beyne ve göstergeye değer gönderiyorsa, fanı çalıştıran radyatör üzerindeki ise oda röleleri devreye alarak fanı çalıştırıyorsa fan neden yandı, bozulacağı tuttuysa bugüne kadar iyi çalışan ; hararet müşürünü değiştirdikten 25km sonra neden yanar.Tamamen şans mı yoksa servisin gazabına mı uğradım dersiniz.Neyapmalıyım. yazımı okumaya değer verip fikirlerinizi paylaştığınız için şimdiden teşekkürler...polo gazisi