fiyat uçuk degilse neden kalsın elınde
http://www.vwtr.net/forum/golf-iv/ynt-toplu-olarak-r32-spoiler-almak-isteyenler-t25556.0.htmlUmut bu konuda spoiler isteyen arkadaşların sayısı belli,benim belirttiğim fiyat belli. söylediğim tarihte söylediğim fiyata getirdim alan arkadaş sayısı sadece 4
aynı şey tamponda da oldu. fiyat uçuk diye düşünen arkadaşlar varsa onlar içinde belirteyim kalıbı bile tam olmayan fiber spoileri 100 liradan veriyorlar serviste orjinalinin fiyatı 600 küsür lira benim yazdığım rakam 160 lira. tampon fibercide 400 lira serviste 1600 lira benim siteden istediğim rakam 500 lira,bu fiyata uçuk diyen delikanlı yüzüme konuşsun
ben aldığım rakamın üzerine kar koymuyormuyum,koyuyorum tabi bunu hiç inkar etmedim. çünkü ben bu malzemeleri koymak için tuttuğum depoya kira veriyorum,çünkü ben bu malzemeleri getirmek için her siparişimde bir golf mk3 parası yatırıyorum,parayı yatırdıktan sonra başlayan ve malzemeleri gümrükten çıkartana kadar geçen süre içerisinde bir dünya ağız kokusu çekip stres yaşıyorum,malzemeler gelince devlete vergimi yatırıyorum,sonra o parayı tekrar malzeme satarak parça parça toplamaya çalışıyorum
ve emin olun benim bu ürünlere koyduğum kar payı koymam gerekenden çok daha aşağıda