bu mavi boyalı ampüllerin hiç biri yağmurlu havalarda sarı ampul kadar iyi göstermiyor. ama ben alacam diyorsanız philipsi tavsiye ederim. hiçbir zaman xenon gb performans beklemeyin ayrıca aracınızda mercek yoksa gündüz farın içindeki mavi ampül göze batıyor. bence 80 90ytl holojen bir ampül için çok fazla bütçeniz yeterli ise h7 6000k xenon araştırın. biz arkadaşın mk4e philips taktık ama ben şahsen beğenmedim o yüzden yaza doğru kendi aracıma 6000k xenon takmayı düşünüyorum.
sendeki 4300k beyaz yanmadığı için fazla görüş sıkıntısı çekmezsin. ampülün üzerindeki mavi boya ışığı kırıyo ve performansı sarı ampüle göre özellikle yağmurlu havada bence çok kötü. alacaksanız bende philipsi tavsiye ederim ama xenon gibi olacağını sanmayın nihayetinde halojen bir ampül. 80 90 lira bence halojen bi ampül için çok para bence durum müsaitse xenon daha mantıklı gibi geliyor.
ben bu grafikten bakarak 4300k beyaz değil dedim tam olarak hangisi doğru bilmiyorum. ama şöyle bi durum var mavi boyalı ampüllerle yağmurlu havada şehir içinde bi sorun olmasada bence karanlık bir yolda görüş çok kötü oluyor. ama takarsınız takmazsınız beni ilgilendirmez ben sadece beğenmediğimi xenon gb olmayacağını belirtmek istedim.
beyaz yanmasına yanıyorda ben 4300k , 5000k ya göre sarıya daha yakın olduğu için ondan dolayı görüşünde sorun olmamıştır demek istedim.