ozmo kardes elıne koluna sağlık ben parçanın yenısını taktım olmuyor dedıler:( suan arabam teklıyor dıstrubutor ve etşleme bobını yan sanayı aracta yolda seyır halındeyken sılkme yapıyor ve rolentıdeyken araba arada devır ıberı 600e ınıyor 1300 eçıkıyor servıste avans tutmuyor dedıler yan sanayı parçalardan acaba doğruyumu söledıler bılmıyorum 20 gunluk bı polo kullanıcısıyım ne yapmam gerekıyor orjınak dıstrıbitörunu aracı aldığım kişiden getırttırdım tornaya yolladım sallanıyomuymuş neymış sadece öğrenmek ıstediğim tekleme devır saatının ınıp çıkması ateşlemedenmıdı cvplarsan sevınıcem valla şimdiden teşkler kardesım
Arkadaşlar çalışmayı beğenen herkese çok teşekkür ederim sonuçta yeni polo sahibi olan arkadaşlar için gereken bir çalışma oldu bir taraftan kelebeği temizlerken diğer taraftan fotoğrafları çekmek zor olsada ortaya güzel bir uygulamanın çıkmış olması yorumlarınızdan anlaşılıyor buda beni çok mutlu etti yönetici arkadaşlardan ricam bu konuyu önemli olarak yukarıda tutması böylece yeni arkadaşlarımız zorlanmadan kolayca ulaşabilir ve ellerinde hazır bir kaynak olur.