Merhaba arkadaşlar 2001 model 6n2 polo highline sahibiyiz.Öncelikle OZMO ya verdiği bilgiler için teşekkür ediyorum. abenim hikaye bira trajikomik, çözebilene minnettar kalacağım.
İlk olarak rolanti sorunu ile sanayide kelebeği temizlettik ancak ustalar soketi çıkartarak söktükleri için adaptasyon bozuldu ve şu anda adaptasyon tutmuyor , bilgisayara bağlandığında düşük milivolt yada düşük akım gibi arıza kodu veriyor. Bi süre böyle kullandık, bu arada filtreyi söküp bir detaylı temizlik de ben yaptım, rölanti şuan düzgün soğuk-sıcak farketmeden çalıştırdığımda normal çalışıyor motor sıcakken 800 devirde duruyor, İŞTE tam hareket edince bu noktada şaşırtıcı tepkiler veriyor araç. Vites boşta el frenini indirdiğimde yada ayağımı frenden çektiğimde araç yolun eğimiyle harekete geçince devir 1100 e çıkıyor frene basıyorum araç durma noktasına gelince yine 800 devire iniyor. Aynı şekilde durduğu yerde sürekli fren pompalarsam devir 1100e çıkıyor , pompalamayı bırakınca 800e iniyor. ve klimayı açınca 500 devire inip aşırı sarsıntı oluşuyor. Yardımlarınız İçin Şimdiden Teşekkür Ederim.