Gönderen Konu: Buda Benim mk 1 im  (Okunma sayısı 73124 defa)

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
Ynt: buda benim mk 1 im
« Yanıtla #70 : 28 Temmuz 2008, 09:57:53 »
Çıkmacılarda var ama çok para çekiyolar ya... Ben bile sağ ön direk ve alt etek istemiştim bursadan var demişti 250ytl istemişti benden... Dedim çok istiyorsun ben burdan o paraya komple kasa var onu alırım dedim... Adamda aynı şey abi bende sana kasa parçalayacam demişti ama o bana sadece o bölgeyi yollayacak gerisi gene ona kar kalcak onu söylüyorum herkezden bi kasa parasımı alacan gülüyodu.... 

Ön çamurluk alsan komple onun çamurluk ağzını kesip senin sorunlu yere aktarsan olmazmı....
« Son Düzenleme: 28 Temmuz 2008, 09:59:40 Gönderen: Mk1GTI »
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı saydam

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #71 : 28 Temmuz 2008, 10:01:38 »
motorda akşam geliyor, tamirciye oda toplar yarına felan. boyadan sonra takarız onuda.

taban galvaniz ile yapıldı dediklerine göre çüreme ömrü çok uzunmuş ve kaynağı zor ustamın canı çıkmış.

boya güzelde daha önce yapıldığında vernik atmadılar ve zamanla boya kendini bıraktı oda soğuttu kendini, üzerindeki renk ateş kırmızısı cila yapılınca çil çil parlıyor.

Çevrimdışı saydam

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #72 : 28 Temmuz 2008, 10:04:30 »

Ön çamurluk alsan komple onun çamurluk ağzını kesip senin sorunlu yere aktarsan olmazmı....

kurtarırmı peki? arka daha geniş

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #73 : 28 Temmuz 2008, 10:05:21 »
:) Şimdi benim boyadan attır diyecem sana ama boyacı ustan senide koşturmasın sonra sanayide 6 kat yedi benimkisi.... Otobüse ben bukadar boya atmadım deyip baya fırça yemiştim... :)
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #74 : 28 Temmuz 2008, 10:07:31 »
kurtarırmı peki? arka daha geniş

Nerelere sordun çamurluk ağzını...

Çevrimdışı saydam

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #75 : 28 Temmuz 2008, 10:15:02 »
spiral ucuna tel taktım çürükleri ve boyası atan yerleri temizliyordüm güzelce, boyacım geldi ne yapıyorsun dedi pürüzleri alıyorum dedim, bıraksana o bizim işimiz dedi, bende bırakayımda macunu çek git dedim üstünden, gülerek sende herşeyi biliyorsun dedi :) ustanın başına çökmezsen iş yaptıramazsın. senin yaptığın fırça yeme bahasına gırtlağına çökeceksin.

valla ankarada sormadığım yer kalmadı bulamadım, istanbulda esin ve oto mekaniği aradım sağolsun ali abi sordurttu bulamadı çok aradım dedi yok.

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #76 : 28 Temmuz 2008, 10:24:03 »
Sen ozaman dediğim gibi bi sor en azından çürük bölge kadar olan yer uydurulabilir ön çamurluklardan...  Parçacılardada ön çamurluk geçen sene vardı hep ellerinde....

Sen enson çürüyecek yerlerden birisini çürütmüşün aracının başında durman iyi olur fırsatın varsa... Kaportada en küçük pas bile gözden kaçsa sonradan kusuyor.....

Ben hatta kıştan çıkardım aracı sokaklarda bıraktım daha rotüş a götürmedim iyice boyası kurusun yağmuru kar ı görsün dedim ve böğlede iyi oldu....

Çevrimdışı saydam

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #77 : 28 Temmuz 2008, 10:43:10 »
arka çamurluğun ordan taksi vurmuştu tam lastiğin oraya, ozaman değiştirmiştim. orjinali duruyor sonradan takılan çürüdü işte. yaparken içine boya atmamışlar herhalde!

Çevrimdışı saydam

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #78 : 28 Temmuz 2008, 14:25:02 »
motorum gelmiş, ustam aradı şimdi. :)

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #79 : 28 Temmuz 2008, 14:30:30 »
motorum gelmiş, ustam aradı şimdi. :)

ii ii foto foto  :D
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #80 : 28 Temmuz 2008, 14:34:17 »
Ne motoru, motormu aldın, ne aldın, nasıl aldın, nerden aldın :D

Çevrimdışı nizam

• Volkswagen Türkiye
  • VW BORA 1.9 TDI 66 kv
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #81 : 28 Temmuz 2008, 14:36:18 »
Ne motoru, motormu aldın, ne aldın, nasıl aldın, nerden aldın :D

toplamıs yaf alma filan yok  :D
Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil

Yunus EMRE

ARABA ARIYOM BİLADER SORUN MU VAR :)

Çevrimdışı saydam