Merhaba,
Volk
sport arkadaşımın bahsettiği meşhur zaat benim efendim:) Olayın detayını yazmaya gerek bile duymuyorum. Volki o kadar iyi anlatmış ki... Herkesin huzurunda kendisine teşekkür ediyor Allah'ıma da şükrediyorum hala böyle yardımsever insanların olmasına izin verdiği için ve kendimi aşağıdaki bilgileri vermekle mükellef hissediyorum;
Arabamı bahsedilen arıza sonucu henüz zamanı gelmemiş olmasına rağmen bakıma verdiğim servis ( 250 YTL ) ERKAYA OTOMOTIV'dir. Bakımdan 1 ay sonra aynı arızadan tekrar gittiğimde, bana arabanın yağ basıncını ölçtükleri halde yağ pompasının değişmesi gerektiğini 150YTL + 150YTL işçilik diyen yine ERKAYA OTOMOTIV'dir.Bu yanıtı aldıktan sonra verdiğim cevap aşağıdaki gibi bilgilerinize arz edilmiştir:
- 300 YTL
- Bırakın motorum yansın size o parayı verende ( 0 ) bu olsun.
Şaşmaz'da HC TOPALOĞLU ( VW+BMW+MERCEDES)diye çok sevimli ve yardımsever insanlara götürdüm arabayı. Ayrıntılar Volki arkadaşımın anlattığı gibi gelişti. Yağ müşüründen dolayı yağ lambası yanıyormuş,sorun halloldu.
Sinyal sensörü ustanın farkettiği bir sorundu. Onuda WD40 ladılar sildiler falan o da halloldu.Maliyet işçilik dahil 50YTL.
Hala ERKAYA OTOMOTIV'e gidip durumu anlatıcam, henüz gitmedim,gitmeli miyim ondan da emin değilim.
Okuduğunuz için teşekkür ederim arkadaşlar
Sevgi ve Saygılarımla