Arkadaşlar dün aracın egsoz emisyon testini yaptırdım, geçti. Aldığım adamın yanına gittim birlikte debriyaj telini söktük, içini hava tabancasıyla temizledikten sonra motor yağı döktük ve geri taktık, artık debriyajdan ses gelmiyor.
Hava üfleme olayını da söyledim, bendeki yağ sıçratmanın hava üflemeyle ilgisi yokmuş. Tabi ne derece doğru bilemiyorum.
Dönüşte bir de hurdalıktan geçtim, benim aracın sağ ayna camı ve sağ arka çamurluk plastiği yoktu, bir ayna birde çamurluk plastiği söktüm tam oldu
Aynayı nasıl takabilirim? Hurda araçtan aynayı sökerken epey uğraştık çünkü kapının iç tarafında somun, conta bir sürü şey vardı, hurdalıktaki adam direk kapıyı parçaladı ayna için
Benim ihtiyacım olan sadece camı. Çerçeveyi sökmeyi denedim ama beceremedim, sanırım komple aynayı değiştirmem gerekiyor.Bu durumu nasıl halledebilirim?
Mesajlarınızdan anladığım kadarıyla 15'' güzel bir jant takımı, ona uygun ince yanaklı
spor lastikler, kısa yay yeterli olacak.
Bunlara ilave olarak bir tane çiftl egsoz ucu takmayı düşünüyorum
ya senin boya parlıyor maaşallah aman nazar değmesin benimde araba aynı dertlerden muzdarip maliyetini banada bildir hayırlı olsun
boyaya hiçbir şey yapmamışlar hala orjinal boyası, ama boyatmayı düşünürsen Vw nin pearl serileri var boyada, hafif simli gibi oluyor, çok güzel gider diye düşünüyorum.