akşam saat 24 civarı,ankara,tunalı caddesindeki edge adlı pub a gittim,arabamıda hemen edge in karşısındaki kaldırıma par ettim.içerde arkadaşlarımla birer bira içtikten sonra evlere dağılmak için dışarı çıktık.vedalaştıktan sonra,arabama yürürken,kaldırım kenarında
alkol alan gençlerin bana dönüp baktıklarını farkettim.kendi kendime;akşam akşam adam dövmekle uğraşıcaz herhalde diyerek arabama bindim.tam park yerinden çıkıodum kiiii,
alkollü gençlerden ikisi önüme resmen atladı.e dedim artık kavga kaçınılmaz herhalde
bi saniye dur mur dediler,bende durup kapıyı açtım ve hayırdır? dedim.bi tanesi;abi arabanın kadranı kaç?diye sormazmı
bende niye soruyosunuz diye sordum.verdikleri cevap bi kere daha arabama aşık olmama sebep olacak türden;aramızda iddaya girdikte...
bende 220 km diye cevapladım ve sordum;peki kim kazandı iddayı?cevapları;ikimizde kazanamadık ;Dbiri kadranın 180 km olduğuna dair,diğeri de 260 km olduğunda dair iddaya girmişler
neyse dedim devam ettim :)yolun aşşağasında olayları izleyen ve aport ta bekleyen arkadaşlarımda noldu cihan diye sorunca;(haklı olarak,biraz böbürlenerek) yok bişey çocuklar iddaya girmişler kadran kaç diye,onlara cevap verdim
onların şaşkın bakışları devam ederken olay yerinden çok sansasyonel
kalkışımla ayrıldım
işte soranlara cevap olsun;neden hala bu arabaya biniosun diye