Merhabalar arkadaşlar,
Tek söyleyeceğim mutlaka chip öncesinde dyno teste girin (30 YTL). Chip uygulandıktan sonra da teste tekrar girin. Satıcının uygulamada alacağınızı iddia ettiği gücü alamazsanız para ödemeyin. Baştan ödemeniz gerekirse de ölçüm sonucuna göre parayı iade istiyeceğinizi mutlaka ve mutlaka önemle dile getirip uyarın. Sonuçta ödeyeceğiniz 60 YTL sizi 600 YTL'yi boşa harcamaktan kurtarır.
Polo Sportline'daki motor turbo değil, atmosferik bir motor ve zaten fabrika çıkışı silindir kapakları taşlanmış ve gerekli performans artışı sağlanmış. Bu yüzden chip ya da yazılım uygulamasında 7-8 HP alabiliyorsanız buna şükredin.
Performans artışı için bire bir hissettiğim Carbon Clean, yani karbon temizleme uygulamasını şiddetle tavsiye ederim. Bunun yanı sıra aracınıza orjinal Sportline susturucu taktırın. Eski ve içi çürük egzosu çıkarıp yenilediğinizde hem aracınız taze bir ses veriyor hem de performansı çok önemli derecede artıyor. Egzos gerçekten çok önemli. Ama her gördüğünüz egzos değil! Ben orta ve arka susturucuyu değiştirip carbon clean yaptırdım, anında şaşırtıcı performans artışını gördüm.