pardon sansımı kaybetmisim?? bı mesajmı attın telefon numaramımı ıstedın?? hıc akla gelmıyo acaba hastamı yada basına bıseymı geldı?? okadar cok ihtiyacım varki senın 3 kurusluk farları satın almana,okadar cok ıhtıyacım varkı o paraya ınanamassın sadece güldüm yazdıgına !! farlar satılık dıgıl artık arkadasıma hedıye edıcem fazladan bı amblemsız panjur daha var onuda ıhtıyacı olan arkadas MESAJ ATSIN kendisine teslim ediyim..
Bu cevaba kimse geçmiş olsun dememli bence YUHHH demeli.... Ayıptır yahu bukadar pişkinlik olamaz..... Herkez almak için sıraya girmiş senden mesaj bekliyor..... Müneccim değil kimse senin başının derttemi hastamı olduğun konusunda.... İnsanlık hali herşey olabilir kuş misali yaşıyoruz ama verdiğin cevap hiç hoş değil..... Gelip Arkadaşlar kusura bakmayın rahatsızdım ilgilenemedim diyeceğine aşalayıcı bir şekilde cevap yazıyorsun insanlara.....
Mallarını kime hediye edersen et merak etme kimsenin ihtiyacı yok senden almasa bir başkasından temin ediceklerdir....
Bir mal satıyorsun ama arkasında durmuyorsun böğle iş olmaz ve forumdada bundan sonra kimsenin güvenini alamassın....