Gönderen Konu: yaşı ve km'si yüksek araçlarda kapı ftillerii sorunu  (Okunma sayısı 11860 defa)

Çevrimdışı eroldemir73

• Profili Görüntüle
Ynt: yaşı ve km'si yüksek araçlarda kapı ftillerii sorunu
« Yanıtla #14 : 20 Mayıs 2008, 14:35:17 »
20 metre arka kapılar için yeterli mi? Önlerde aşağı yukarı o kadar olsa , biraz fire payı koysak 50 metre hortum lazım.
Ancak hala serum lastiğimi , akvaryum hortumu mu karar veremedim. Arkadaş arka kapılarda zor kapanma sorunu oluyor dedi.  :o

Çevrimdışı KemalSume

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #15 : 20 Mayıs 2008, 17:00:27 »
Erol kardeş bence arka kapılara gerek yok, daha az kullanıldığı için hala işlevini koruyordur kanımca.
Her şey sende gizli...

Çevrimdışı eroldemir73

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #16 : 21 Mayıs 2008, 09:35:17 »
Beni tam kafamın üst arka tarafından geliyor ses, yani arka kapıdan.. Yapmışken hepsini yapayım diyorum aslında.. Serum lastiğini deneyeceğim. Yumuşak olduğu için serum lastiğini düşünüyorum. Yeterli dolguyu sağlayacağını düşünüyorum. Ancak hepsini yapmaya kalkınca 50 metre filan lazım diye kaba hesap yapmıştım ya. Bu 50 metre serum lastiği de hiç az para tutacak gibi gelmiyor. Acaba orajinali veya yan sanayisi ne kadar.
Bir de aşağıdaki linkdeki foruma göz atarsanız, başka marka araçlarda da olumlu sonuçlar alınmış.
http://www.meganeforum.net/forum/kapi_lastikleri-t1223.10.html

Çevrimdışı eroldemir73

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #17 : 21 Mayıs 2008, 09:51:08 »
Biraz fiyat araştırayım dedim.. Bir de bu serum lastiklerinin çeşitli kalınlığı varmış onu öğrendim.. 2x4 4x6 gibi... :-X Şimdide hangisini kullanacağım diye soru işareti var kafamda.. Yapmıyom ben ya.. vazgeçtim.  :t :t

Çevrimdışı asimomoto

• kemal
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #18 : 21 Mayıs 2008, 13:03:59 »
4metre geliyor aşağı yukarı 1 kapı 4 kapı + arka kapı 20 metre firesi ile hesapladım serum çeker iken ftilin yırtılma ihtimali çok yüksek  çünki 2 side elastik olduğu için birbirlerini tutuyorlar ftilin içine sokamıyorsun serumu . artı akvaryum hortumu değil benim çektiğim akvaryum hortumuda zayıf kalabilir,ben hidrolik makine parçaları satan dükkandan hidrolik hortumu aldım her boy mevcut kalın ince benim aldığım 6lık tı eğer bulabilirseiz 5,5 veya 5 lik almaızı tavsiye ederim sizlere ....

Çevrimdışı eroldemir73

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #19 : 21 Mayıs 2008, 17:51:42 »
Hah birde hidrolik hortumu çıktı.. tam oldu.. yapmıyorum abiciiim. yoook. yapmayacağım..  :saskin: :saskin:

Şaka yapıyorum. yardımcı olmaya çalıştığını biliyorum arkadaşım.
Bir bakayım. inceleyim iyicene.. yaparım diye düşünüyorum. Yaparsam söz resimlerinide çekeceğim...

Çevrimdışı asimomoto

• kemal
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #20 : 21 Mayıs 2008, 18:28:43 »
ben bir kapıya 5 dakikada çektim  kapı 10 dakkika çok basit ve ucuz,
incelemene araştırmana gerek yokki en fazla memnun kalmazsan 9 ytl ne mal olacak oda 2 paket sigara parası be....

Çevrimdışı eroldemir73

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #21 : 22 Mayıs 2008, 12:29:41 »
ben bir kapıya 5 dakikada çektim  kapı 10 dakkika çok basit ve ucuz,
incelemene araştırmana gerek yokki en fazla memnun kalmazsan 9 ytl ne mal olacak oda 2 paket sigara parası be....
yok ben nereden takarım filan diye bakacaktım.

Çevrimdışı skynet

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #22 : 24 Mayıs 2008, 11:40:14 »
benim araç 10 yaşında ama kapılar muhteşem açılıp kapanıyor. oldukça tok bir ses geliyor açılış kapanış esnasında. bazı yeni model araçlarda kapılar açalıp kapanırken metalin çarpma sesini duyuyorsun.
1998 POLO 1.6 HB AC

Çevrimdışı DİVRANOS

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #23 : 25 Mayıs 2008, 08:52:21 »
Arkadaşlar  sol  ön kapımın  fitilleri  eskidi  ve  de  yıprandı  değiştirmek  istiyorum  nerde  bulabilirim  fiyatı  hakkında  bilgisi  olan   varmı  lütfen  yazarsnız  sevinirim
« Son Düzenleme: 25 Mayıs 2008, 08:56:27 Gönderen: DİVRANOS »