tabi ya ne kadar dağıtsada aydınlatma güzeldir cam farkı tabi
bakarsın ileride FK falan alırsın biraz böyle hevesini aldıktan sonra
valla abicim ben hangi arabaya ne gerekiyorsa onu alırım honda vtec ii araba onu da denedim aydınlatmasını fk da güzel fkda alırım ama diğer modellerde takanlar memnun kalmıor far ayarı bile yok o fk dediin şeyde senin bi de arabasına göre deişir bence yanlış bişey araba edio 12 milyar 75 ps sen takıon arabaya yok şu yok bu bi de şunu düşünelim arkadaslar ben bu adamın işçiliğini sewdim yaptırdım tam istediğim gibi oldu
ha kaliteden bahsedecek olursak tam anlamıyla misal ablamda 2000 model bi 5,20 var bana göre de ondaki angel diğer arabalardakiler bana çok dandik gelio ben şimdi oana bastıracam 2200 ytl alacam far ya da ne biliim eniştede sl 500 var ona intake ve komple egsoz getirdik 6800 euro gibi bi para ödedik tamam arabalarımız çok güzel ben şahsen çok seworum arabamı ama 12 milyarlık arabayada 1 milyarlık bi de üstüne üstük göstermeyen far almam
tabii bi de tercih meselesi mesela benim o 206 cı arkadasım gibi alırsın ana bu göstermio du bi de xenon yapiim dersin ama o kadar para harcamana rağmen halaa önündeki koca logarı bile göremez komik duruma düşersin sanayide sana keklik gözüyle bakarlar ya da hangi arabanın hakkı neyse onu verirsin çok kaliteli araçlara çok kaliteli parçalar takarsın ama bizim arabalarımız ööle çok çok kaliteli araçlar deil ama biçok arabaya göre çok ii ama çok kaliteli parça takılacak araçlar deil
bu söylenenler.im sakın yanlış anlaşılmasın arkadaslar ama bu benim 3 belki 4 üncü polom ankarada 06 ha plaka beyaz bi polo vardı bi zamanlar hb biz mesela ona audi farı ve xenon yapmıştık can arkımız kaportayla (çamurluk ağızlarıyla) fln oynayarak mükemmel bi çalışma yapmıştı ancak araç ne yazıkki pert oldu ondan önce ankarada bilenler bilir 06 td plaka impreza tasmponlu bi beyaz polo classic vardı onun o tamponunu biz asrkın evinin altında 3 ayda yaptık bazı şeylerin hazırından ziyade elde böle emek emek işleyerek yapmak bana daha eğlenceli ve daha değerli ve de daha ekonomik gelio tabiiki bu da tercih meselesi