kumho önceki lastiklerim şekil olarak çok güzeller ama lastik ömrü kısa dişleri yıpranmamış olsa bile çabuk sertleşiyorlar.
birol bey nacizane bir yorumda ben yapmak istiyorum.michellinden vazgeçmeyin derim.zira sizin çatlamış olan lastiklerinizin bile diğerlerinin sıfırından güvenli ve uzun ömürlü olduğunu söyleyebilirm.eski aracımızın lastiklerinde aynı sizin dediğiniz gibi çatlaklar mevcuttu ve aracın yeni sahibi hala aynı lastiklerle aracı kullanıyor, 11. yılında lastikler.piyasadaki çoğu lastik 2-3 yıl içinde bu hale geliyor. kısa vadede karlı ve kaliteli gibi gözüksede uzun vadede michellin farkı ortaya çıkacak ve kendini amorti edecektir.benim tavsiyem michellinden yana...
gayet ideal bi lastik fiyatine göre. deseni çok güzel. tavsiye ederim. ıslak zemındede gayet sağlam yapışıyor bende yere.
maminci arkadaşım sende haklısın 11 yıllık bir lastiğe güven olmaz. ama biz o arabaya lastik aldığımızda amcamın arabasına 1 michellin fiyatına 4 lastik aldık.sonuç lastikler 1.yılın sonunda bırakın çatlamayı üstündeki dişleri elinizle tutup koparabilicek hale geldi.şimdi bana deselerki 11 yıllık michellinmi ne olduğu belirsiz yeni lastiklermi hiç düşünmeden michellin derim.şunuda belirteyim bahsettiğim 11 yıllık lastikelr bizde 35 bn km yaptı.genelde yattı araç ama şuan hala aynı lastiklerle kullanılıyor.