Öncelikle konuyu baştan sona kadar inceledim, gerçekten harcanan emeğe, çabalara sağlık. Gayet hoş bir araç olmuş. Güle güle kazasız belasız kullanman dileğiyle...
Yukarıda ki alıntılara gelince, amortisör arayışları içindeydiniz ve çözüm gerçekleştirmişsiniz, bu konuda yardımcı olamadım sizlere fakat. E-ticaret konusunda sıkıntılarınız, sorularınız varsa bunlar hakkında yardımcı olabilirim diye düşündüm.
Konu burda açıldığı için cevabıda burda verdim fakat yeni bir konuda açabiliriz, bu konuyu karıştırmamak için.
İyi dilekleriniz için teşekkürler.
Yaylar konusunda yaşadığım en büyük problem sitelerin çoğunun ellerinde olmayan veya getiremeyecek oldukları yayları ellerinde varmış gibi göstermeleriydi. 3 adet sipariş iptal ettim bu şekilde.
Bu tarz malzemeleri stokta bulundurmak büyük maliyet gerçekten ancak tedarikçi firmaya bu kadar fazla güvenilip var diye koyulan bu tarz özel ürünlerde problem yaşanabilir. Firmaların stok için arayınız veya not bırakınız tarzı uygulaması olmalı ki araca özel ürünlerde hem firma hem de müşteri sorun yaşamasın.
Burada uygun olan yeni bir konu açılmasıdır, konu içeriği ile de firmanız direk olaya müdahil olacağından ve sürekli reklam içereceğinden forum yönetimiyle irtibata geçilmelidir diye düşünüyorum.
Oooo, karlık falan deli oldu, nerde basık fotolar.
Geliyor bugün basık fotolar
Maşallah 10 numara oldu daha yapılcak bişey kalmadı heralde
Var ama bu senelik büyük planlar yapmam artık
Bir fotoğraf daha