Biliyorum belki Trabzon şehrinden katılım çok çok az ama az da olsa katılımla ufak bi buluşma gerçekleştirebiliriz belki.En azından birbirimizi tanımış oluruz.Bi sohbetimiz olur.
Şu an için herhangi bir tarih veya yer kararı verilmedi ama bu başlık altında kesinleştirebiliriz.
Son dönem sınavlar falan hem ben hem eralp abi doluyuz bu yüzde haziranın 10'u ile 15 i arasında bi günde buluşmayı düşünüyoruz.Konuyu biraz erken açtım eğer yeni üyeler kayıt olurda geç kalmış olurlar diye böyle bi olayın olmaması için erkenden kararımızı verelim sonra detayları hallederiz.Şu anda görünürde 3 üye var olsun 2 de olsa biz paşalar gibi buluşmamızı yapacaz
İnşallah güzel bi buluşma olur
üyeler
-AhMeTH61
-Volk
sport
-PoYRaZ
Bi kaç tane üye daha var ama pek aktiflik göstermedikleri için yazmadım eğer isteyen olursa katılabilir.Yada buluşmada bi genelleme yapabiliriz.Mesela Rize-Samsun-Ordu-Giresun-Gümüşhan vs. bu şehirlerden üyelerimizde Trabzon'a gelebilirler ve Karadeniz Bölgesi buluşması yapabiliriz.Herkes kendi seçimini yapsın olmadı biz Eralp abiyle hafta sonları yaptığımız rutin buluşmalardan yaparız
Basarız resimleri problem olmaz...
Burda herkes görüşlerini belirtebilir.