eralp bende senin arabanın ikizi var. Benim teyp seninkinin aynısı 128 sanırım... Işıklar çok sönük yanıyordu daha önceden bir konuda açıp içindeki ledlere leğim yapmamı tavsiye etmiştin. Ben açtım. Ama o ledlerde leğim yapacak yer bulamadım birde toplarken sanırım hata yaptım artık hiç ışık vermiyor. Bu arada içinde sadece akranın sol ve sağında değil bir kaç yerde daha sanırım yeşil ledlerden var ama hiç biri yanmıyor. Yenisini mi almam lazım yoksa başka bir sorun olabilir mi?
Vallaha bnm orjinal teybim rcr 128 idi, evet aynısı olabilir, 2000 6n lerde o teybi veriyorlardı genelde, diğer konuya gelince, hatalı nasıl topladın onu hiç anlamdım zaten açınca 3 parça komple teyp
Bu arada kart uzerindeki ampuller led değil normal sarı ampul, birer plastik üzerine oturtulmuşturdur. plastiklerin karta birleşme yerinde çogu zaman gevseme oluyor... tek bir bağlantıyı kopardıysan komple aydınlatmanın gitme ihtimali var çunku tek hat uzerinde cekilmiş olmaları lazım hatırladıgım kadarı ile.. İstanbulda olsan gelice ben ilgileniyim diyecem ama kocaeli