Benim debriyaj biraz sert. Bunun için basit yollu yapabileceğimiz bir şey var mı?
benimde debriyajla ilgili sorunlarım var. sebebini bilmiyorum. fakat ciddi bir durum olmadığını düşünüyorum.. Şöyle söylimm. kalkışlarda araba titriyor. boğaz kelebeği ile ilgili değil .. devirde bir sorun yok yani.. ama hani acemi şoför aracı kaldırırken titretir yaa. aynen öyle bir titreme. çok sert değil ama rahatsız edici... özellikle anarya kalkışlarda bu sorun dahada kendini belli ediyor.. acaba sorun ne olabilir.. bu arada 12 yıllık şoförüm.. acemi değilim yani:)
balatadan titreme yapar bir sefer başıma gelmişti balatayı değiştirmeyip çaktırmıştım oda titreme yapıyordu.
sıfır baskı balata taktım 3 ay önce, aracı zorladınmı sertlesme yapıyor vw lerde bu genel bir sorun sanırım, bu konuda japon aracları oldukca iyi kuş gibi debriyajları var
bendede aynı sorun var garglama felan ozmo kardesım yukarda kavrıyor debraj servıste değişcekdedıler:D ama değiştirmedım şu sıralarda benı yormaya başladı kasıyo bazen kullanırken poloların debrıyajında ayar yok dıye bılıyorum tel felanyok dıyolar değiştirmek lazım dedıler.buna bı yol bulabılırsek sevınırım vallahı