Midline da sanirim orjinal alasimli jant verilmiyor.Kapak jantlarla geliyor diye biliyorum tabi donanim icerigi degistirilmediyse.
Jantlari degistirmeniz tabi ki garanti disinda kalmaniza neden olmaz ama bu sizinle servis arasindaki diyaloga bagli bir durum.Araniz iyiyse istediginiz modifiyeyi yapin birsey olmaz.Ama araci garanti disi gostermek istediklerinde onlar bi yolunu bulurlar merak etmeyin
Golf 1.4 tsi 122 hp yi kullanmak nasip olmadi ama ayni motorun manuel sanzimanlisini passatta kullanmistim.1.6 fsi ye gore passatin agir kasasini cok rahat kaldiriyordu.Tabi 2.0 tdi ye gore yine de hantal kaliyor ama 1.6 fsi ye baktigimiz zaman cok cok iyi.Ayrica yakit tuketim degerleri de bir harika.Passat 1.4 tsi 122 hp sehir disinda 90 km sabit hizla eger sabirli bir sekilde gidebilirseniz 5 litre benzin tuketiyor.Golfte daha iyi rakamlara ulasabilirsiniz.Sehir icinde de normal kullanimla cok kalabalik trafikte degilseniz 8 litreyi asmiyor arac.Yine golfte daha iyi rakamlara ulasabilirsiniz.
Golf 1.4 tsi 140 hp yi kullanmistim ve tam benim istedigim arac demistim :)Tsi farkiyla vw saglam adimlar atiyor hadi bakalim insallah motorlarda bir ariza yasanmaz diyorum.
Araciniz hayirli olsun gule gule kullanirsiniz insallah.