fosilci arkadaşım yukarıda bahsetmiş olduğun arabaya baktım. Sahibi 22.000'ytl den 1 ytl aşağıya inmiyor. Bana pahalı geldi. 2005 1.6 comfortline bankacı sahibinden ilk el 25.000 YTL ye buldum pazarda 40.000 km'de ama o kadar param olmadığı için bana fazla geldi geçen hafta. Bu hafta da biraz önce araba pazarından geldim. Pazarda otomatik Golf sadece 1 taneydi 10.000 arabanın içinde o da yaramazdı. Hafta içi arabam.com da yer alan galerileri dolaştım. Bana 2000 model diye 99 model araba satmaya kalktılar. Galericilerden nefret ediyorum. Nefret, nefret, nefret. İyisi de vardır eminim ama bana henüz denk gelmedi. Biraz önce de:
http://www.sahibinden.com/85_000_km_de_99_model_golf_comfortline_acil_satilikWQQaXQQ10061227WQQpXQQdisplayitemyukarıdaki aracı aradım. Ön sağ çamurluk değişmiş. Birkaç parçada da boya var. 18.000 ytl'ye vermeyi düşünüyor. Sanırım yaramaz. Geçen hafta da yine 2001 sihat OV 1.6 comfortline bir arabaya baktım. Km ile oynanmış dört parçada boya var + esp vardı. Ustama gösterdim, motor iyiydi ama adam 20.000 ytl'ye vermedi. 20,750 ytl den aşağı inmedi.
Bu arada eşim de bir an önce arabayı alıp kullanıp pekiştirmek istiyor. Ne yapacağımı şaşırdım!!!