toplam 2014 km den sonra eve döndüm.
0.17 ytl yaktı km de ortalama 90 -100 km gittim.
tahmin edildiği gibi yolda bıraktı
aldıktan kısa süre sonra yola çıkınca bazı eksiklikleri giiderememiştim.
sabahları normal çalışıyor gaz verince stop ediyordu.
tesisatı kontrol eetiydi usta problem pompadadır dedi ama benimde yola çıkmam lazım yaptırmadan yola çıktık.
18 lt 10 no yağımızda bagajda.depo yarıya onu dökecez. spartada bu işi yaptık araç 10 metre gittikten sonra öksürmeye başladı. neyse yakında istasyon vardı girdim kalan yeride mazotle fulledik çalıştırdı devam. ilk başta biraz gaz yedi ama sonra düzeldi.
neyse sabah ilk wrc etabı söğütcuma yaylasında.oraya gittim ilk etabı seyrettim. 2. den önce çalıştırıp etaba biraz daha yakın yere çektim.
o etaptan sonra tekrar çalıştırayım dedim yemedi
neyse gece cekici ile sanayiye götürdük. cumartesi pompa sokuldu. göbekteki burcun orası aşınmış ordan hava alıyor imiş. orası tornacıda halledildi. içindeki parçaların bir kısmı değişti bir kısmı temizlendi takıldı ayar yapıldı.
bu arada enj ayarlarıda yapıldı. memeler ne idüğü belirsiz bir marka takılmış ama 20000 km gider dedi usta.
bende okarda giderse çok iyi dedim.taktık kaldığımız tyerden devam.
tabi bu arada yola çktıktan yaklaşık 100 km sonra aracın baskı balatadan kaçırdığını farkettim.
özellikle kemer bodrum ve bugun bodrumdan dönüşte açırı kibar kullandım sağolsun üzmeden getirdi beni.
onun haricinde ne yağ ne su eksiltti.
hava aşırı sıcak olmasına ve asfaltın çoğu yerde erimiş olmasına rağmen hararet problemide olmadı.
aliştik birbirimize artık