Hocam Diyorum ya Buyur Gel Yapalım.. Şu anda bir seat ibiza 1.4 8v Lık arabamızı 16valf yaptık 115 hp ye çıktı araba seat ibizada 6n le aynıdır bileniniz vardır mutlaka buyrun getirin 135 hp lık arabanız dahi gelsin yola çıktığımız zaman anlaşılır..Yapmak İsteyen gelsin hocam yapalım ama ozmo büyük konuşuyorsun gel yapalım diyorum ama gelirken kendinle iyi para getir motora dereceli eksantrik takılcak iyi araştır hcam yapamıyacağın şey yok yeterki iste he bide bilinçli olmak lazım herşey forum olmuyor dışarı açılın yine diyorum inanmayan, arabamı yapmak istiyorum diyen buyursun gelsin hiç bir şekilde bi ücret talep etmimyorum kendime ustaya neyse o uygunda yaptırırım ama ozmo sen gel hocam msn im [email protected] Daha da Yorum Yapmaya Gerek kalmadı sanırım Yine üstüne basa basa söylüyorum inanmak zorunda deilsiniz ama bu size inanmıyorsunuz diye dalga geçme hakkı vermez forum kuralları bu şekilde pek işe yaramıyor sanırım çıkın gelin bekliyorum..
"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."
bir adet dereceli egzantirik ne kadar ? görsel olmadan inanmam....kusura bakma ?ilk sayfada yazdıgın bir sürü seye bide egzantrik ekledin daha neler çıkacak