Arkadaşlar ilginize çok teşekkür ederim,
İş manuele dönmedi. Nizam arkadaşım manuel zannetmiş. Hala bakıyorum. Bu arada her baktırmada cebimden 100 YTL çıkıyor. Bugünkü gösterdiğim araç şuydu.
http://www.sahibinden.com/2001_hatasiz_golfWQQaXQQ9674927WQQpXQQdisplayitemBu aracın motor pistonlarının dördüde deşişmiş. Araç hararet yapmış. Önceleri bana ben değiştirdim ve 2000 YTl harcadım demişti. Ama servis kayıtlarında bundan önceki sahibinin değiştirdiği ortaya çıktı. Satan kişinin dediklerinin dışında servisten, ustamdan ve kaskodan bilgiler aldım. Bu bilgiler ışığında;
aracın tamponu değişmiş
ön sol çamurluk boyalı
Ön sağ çamurluk, sağ ön kapıda ve arka kapıda lastiklerin altı boyalı
arka sağ çamurlukta boya var
eksozda katalitik konvertör boşaltılmış ve 90km'den sonra ses geliyor
ön sol çamurlukta ezik var
km'si 2 yıl önce 150.000'miş; şimdi 136.000km
aracın tüpünde biraz sorun var (tüpten sonra eminim epey yol daha katetmiştir, çünkü 150.000 bakımından sonra yani bundan 2 yıl evvel tüp takılmış)
birkaç yerde ezik var
Ben yine de araca 20.000 YTL verdim. Sahibi 20.500 + aracın 2. dönem motorlu taşıtlar vergisi dedi ve pazarlık bozuldu. Servise giderken sol çamurlukta boya var başka da birşey yok demişti.
Araba satmak kolay ama almak zormuş. 17.000 YTL bütçeden 20.000YTL bütçeye çıkıpta içime sinmeyen bir araba almak istemedim açıkçası.
Gönül istiyor ki Golf alayım ama bulamazsam ve denkgelirse bakımlı ve temiz başka bir araçta alabilirim.