Gönderen Konu: ilk spor rabamız sazan (türk yapımı)  (Okunma sayısı 12069 defa)

Çevrimdışı golf-line2

• golf GTD
    • Profili Görüntüle
ilk spor rabamız sazan (türk yapımı)
« : 15 Kasım 2009, 01:59:15 »
arkadaşlar artık türkiyeninde ferrarisi olacak arabayı 2010 yılında piyasaya süreceklermiş..
we yılda 3 ila 5 adet arası üretilecekmiş fiatı ise 200000£ ciwarı olacakmış
motoru v6 nissan tarafından azırlanmış biturbo uygulaması ile kullanılacakmış..

Çevrimdışı c3t1n

• Profili Görüntüle
Ynt: ilk spor rabamız sazan (türk yapımı)
« Yanıtla #1 : 15 Kasım 2009, 02:10:48 »
arkasi güzel olmamis bence...degisik lamba yapilabilirdi ve bi spoilerde gerekli bence....bide gicik oldugum türkiyede neden cogu fiyatlar yabanci döviz olarak veriliyor?? suan sadece türkiyede gördüm burda(almanyada) hic yabanci dövizle araba fiyati veya baska bisey görmedim hep euro´ydu(önceden mark´di)
bu senede arabaya alarm sorarkene "sukadar dollar" diyor bende sordum hayrola TL kalktimi diye ;D TLye cevirtdirdim sonrada adamin önüne euro koydum :D yani baya bi ugrastirdim adami gicikligima....

Çevrimdışı golf-line2

• golf GTD
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #2 : 15 Kasım 2009, 02:28:01 »
arkasi güzel olmamis bence...degisik lamba yapilabilirdi ve bi spoilerde gerekli bence....bide gicik oldugum türkiyede neden cogu fiyatlar yabanci döviz olarak veriliyor?? suan sadece türkiyede gördüm burda(almanyada) hic yabanci dövizle araba fiyati veya baska bisey görmedim hep euro´ydu(önceden mark´di)
bu senede arabaya alarm sorarkene "sukadar dollar" diyor bende sordum hayrola TL kalktimi diye ;D TLye cevirtdirdim sonrada adamin önüne euro koydum :D yani baya bi ugrastirdim adami gicikligima....

ehu ehu  :D  parcalar büyük ihtimalle £ olarak alınmıştır ondan  ;D
ama böle bi girişimde bulunmak cok güzel neden bizimde mk2gibi bi yerli arabamız olmasınki sonra parca sıkıntısından felan kurtuluruz burda  :D

Çevrimdışı GolfMk1Cabrio

• My Life Golf GTI :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #3 : 15 Kasım 2009, 10:45:36 »
ehu ehu  :D  parcalar büyük ihtimalle £ olarak alınmıştır ondan  ;D
ama böle bi girişimde bulunmak cok güzel neden bizimde mk2gibi bi yerli arabamız olmasınki sonra parca sıkıntısından felan kurtuluruz burda  :D
Bunlar mk2 gibi güzel bi arabaya şahin parçaları felan takmaya kalkardı DOĞAN GÖRÜNÜMLÜ GOLF MK2  :D
ob ein leben nach dem cabrio ist ???

Çevrimdışı c3t1n

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #4 : 15 Kasım 2009, 12:31:21 »
bide neden normal araba cikartmiyorlarda spor araba yapiyorlar?? buna 5kisilik bi aile nasil binecek??
tofasda zaten tam türk arabasi degil hep parcalari fiatdan geliyor...

Çevrimdışı GolfMk1Diesel

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #5 : 15 Kasım 2009, 13:27:58 »
Çok güzel paylaşım kadir abi saol ama biraz lambodan kopyamı çekmişer ne ? :p
Kılıçoğlu Garage.

Çevrimdışı Ouzoo

• Bayılırım otobüs kokusuna
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #6 : 15 Kasım 2009, 15:01:23 »
Sazan mı :D
O ne len öyle aheauheahua
Otomobil kullanmak asalaklıktır. Kurallara uygun kullanmak ise çağdaşlık. Lütfen trafik kurallarına uyun. Sinyal kullanmayı sevin. Yol verirken de cömert olun. Ki insan olmanın tadına varın..

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
« Yanıtla #7 : 15 Kasım 2009, 15:08:15 »
Harbiden Aynı Aynalı sazan a benziyo...
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı gs007tr

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #8 : 15 Kasım 2009, 22:54:00 »
ya madem çakmada olsa bi araç yapdın bari adam gibi bir isim bul sarıkanat,lüfer,hamsi .........

Çevrimdışı golf-line2

• golf GTD
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #9 : 15 Kasım 2009, 23:32:14 »
sazan: akıntıya karşı koyan  ;)

Çevrimdışı vw6n

• vw6n
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Toyota auris
« Yanıtla #10 : 15 Kasım 2009, 23:54:23 »
Bunu kim yapmış fiberden golf2 yapan bi genç vardı omu yapmış ???ön tampon lambo arka farlarda ferrari esintisi var gibi.Sazan akıntıya karşı koymazki zıplayıp durur akıntıya karşı koyan balabalık benim bildiğim alabalık. kadir ;)
« Son Düzenleme: 17 Kasım 2009, 00:08:26 Gönderen: vw6n »

Çevrimdışı golf-line2

• golf GTD
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #11 : 16 Kasım 2009, 18:26:06 »
Bunu kim yapmış fiberden golf2 yapan bi genç vardı omu yapmış ???ön tampon lambo arka farlarda ferrari esintisi var gibi.Sazan akıntıya karşı koymazki zıplayıp durur akıntıya karşı koyan alabalık benim bildiğim kadir ;)

biraz daha bak bulursun belki...

Çevrimdışı escocem

• Volkswagen Türkiye
  • street racer
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #12 : 18 Kasım 2009, 01:20:03 »
ülkemde üretilsin euro ile satılsın..ayağında keskin tarzı jantlar araç daha yarım gözüküyor..aynı paraya ferrari varken kim alır mrk ediyorum..

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
« Yanıtla #13 : 19 Kasım 2009, 17:27:18 »
Çok komik bir araba ya... Resimlerde dikkatli inceliyorumda sadece bi karoser var gibi ve karoserin altı boş... Arakadan bakıyorsunuz 2 egzost çıkıyor ama sanırım boşlukta... Bide o tekerlekler neden gözüküyor acaba üzerindeki bisiklet disklerini daha rahat soğutsun diye davlumbaz falan koymamışlarmı..  Başka sitelerde daha ayrıntılı resimlere baktım sasi diye bişeyde göremedim şasi yerine kadro demek lazım.. 460PS gibi laflar telaffuz ediliyor ve 960kg bir ağırlık hiç tutarlı bir bilgisi yok aracın.. 460bg ama bisiklet firen sitemi var.. 960kg ağırlık diyorlar ama genel yapı ile motoruda koysanız 600kg yi geçmeyecek bir yapısı var..
« Son Düzenleme: 19 Kasım 2009, 17:29:48 Gönderen: Mk1GTI »
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"