arkadaşım oncelikle seni çok iyi anlıyorum..bende comftlne 2003 otomatik lpg li golf var..3 ay once senin başına gelenler benimde başıma geldi..direkman şanjımanında sorun var...
öncelikle muhtemelen şanjıman yagında eksiklik var ,akıtıyomu bi baktır arabayı kaldırıp.. boşa atıyo dediğin için..vuruntu yapmasıda vitesi atamaması yada çok sert ve ani düzensiz geçişler yaşadıgını gösteriyo..ya viteskutusunda sorun vardır..yada şanzıman keçesi var ordan kaçırıyodur..
ben servise goturmedim..çünküdirek otomaitk şanzımanı indirp kaldırmaya ne kadarpara istiyolar bi gorsen şaşarsın..sadece indirmeye bakmaya 500 ..düşün yane en az sana 1000 yltye malolur bu da en az diyorum.. ben ikitellisanayide usta dostlarım var onlara goturdum..onlarla beraber otomatik şanzımancıya goturduk..şanzımancı soktu inceledi sorunu buldu..parçayı maslak doğuş oto. dan istedik getittirdik..sonra değişti parça..şanzıman toplandı geri takıldı..otomatik şanzımancıya 200 ytl verdim..parça için ve diğer masraflar içinde 150 civarı harcadım tam net hatırlamıyom..araba şanzuman şimdi süper..servise goturme derim..tavsiyemdir..geçmiş olsun tekrar...acil şifalar