Biz Beykoz, KAvacık sapağına gittik 1 saatten fazla Nizam kankamızı bekledik ama görüşemeden geri geldik, Abdullah ve İbo ile görüştük, hakkını helal etsin Nizam artık...
özür dilerim benim hatamla oldu kardeslerim sizi görmeden de bi yere gitmem ve öpmeden
ya arabayı yıkatım yıkamacı ile frekans sıkıntısı yasadım motora su tut dedim adam komple yıkadı ve aracın yag ısıgı yanık kaldı sönene kadar bekledim korktum... sonrasın da geçen hafta taktırdıgım akisleri basında ki vidalar çıkmak üzereydi allah yardımcım oldu ve gördüm onları sıktım idarelik
özür dileri özür dilerim
iboda real madrid ile maç yapacakmıs altunizadede ona gitti kombine satıs olduk söz verdi bana dönecem dedi
keyifli bir geceydi passat polo golf üçlü kalkıs yaptık ama belli mesafeden sonra golf üzdü bizi
sonrasında koray ve abdullah abi iyi bi ikili olup boğaza dogru gazladılar
korayım : tanıstıgımıza memnun oldum bi daha ki bulusmada daha fazla kaynasacaz unutma bu arada öpmedin beni sakalım var diye parlak deneriz bide
abdullah abi ve kardeşi : ayagınıza saglık çok teşekkür ederim abi
ibo : lafım yok
passatım var diye piyasaya küsmüş
ersan : en ufak üyemiz ayagına sağlık çok kosturdum seni kusura bakma seneye araba ile gelirsin derslerini basarılı bi şekilde geçtikten sonra...
oguz : o kadar yazdık usta günce takip edecektin siteyi
kusura bakma darılma filan yok bi daha ki bulusmada seni görmek istiyorum şimdiden bildirim yanlış olmasın bakalım
Teşekkürler..
resimler resimler