Erdem kardeşim ben neden yalan söylüyüm 190 yaptık diye.Benim yalan borcummu var sana.260 yaptık desem bile benim elime ve başkasının eline bişey geçmiycekki ben bunu biliyorum.190 gördük biz kısa şase.Yalanım varsa Kur'an çarpsın ibre 190 ı gösterdi birazda geçti ben onu söylüyorum 180 de garanti yapıyoruz onuda söylüyüm.Sabırlı davranıp bizim T5 in motoruna 5000km ye kadar hiç yüklenmedik.Rampa aşağı yüklendik motor açılsın diye.Gazı köklemedik.Yük bile taşımadık.Rampa aşağı gaz kökledik ki araba sağır kalmasın diye 5000km den sonra ara ara yüklendik 10000km lik servisten sonrada kendimizi hiç kasmadık sağırda bırakmadık.Araba boş haliyle 1770km iken yük insan dolu haliyle 2.6 tonluk iken 170 gördürdü bize Tekirdağ Çanakkale yolunda.Ben hayatımda arabasına bizim kadar iyi, temiz ve gözü gibi bakan birisi tanımam.Ben burda bırak bana inanılmasını beni yalancı çıkarıyosunuz diye bağırıyorum bi 190 yapıldığını indanıdrmak için bukadar uğraşmam ama yalancı çıkarılmamam için uğraşırım.Bir yorumdada demişsin nerden malum o arabaların orjinal oldukları diye.O videolardan birisi benim canım gibi sevdiğim bi tanıdımın arabasıdır bilirim o arabayı1,9 86ps uzun city van beyaz 2006 model t5 bi videoda 160 bi videoda 173 yapıyor.Her araba aynı değildir sürücüsüde aynı değildir.Aynı arabada farklı sürücüler hız denemeleri yaparken farklı sonuçlar ortaya çıkıyor bunuda bilmen yeterli kardeşim benim.