yazarım siteye sorun değil ama sen önce benm yazdıklarımı dikkatli oku lastiklerimin kabak olduğunu ön amoritsor takozlarının kırık olduğunu belirttim bunlar olduğu için mi yol tutuşum ii değil ben bunu soruyorum yoksa niye kendi arabamı kötüliyim?? ayrıca aracın limitlerini zorlamama gerek kalmadan araç kayıyor yani en ufak direksiyon tepkisinde arkadan atıyo
altında ki arabanın mahiyetini bilmeden yazmakta pek hoş değil......... ( aracımın mahiyetini biliyorum ilk aracım da değil ilk volksvagenimde
ayrıca 2001 seat leon orjinal ( yay felan yok ) focuslar kadar ii yol tutuyo esp yok.
cevap yazan arkadaşlara teşekkürler sizin de söylediğiniz gibi büyük ihtimal yol tutuş ön takım ve lastik ağırlıklı bi problem bunun dışında bi problem olabilir mi ??
ilk önce siteye yazmazsın dediğim için kusura bakma yanılttın beni,
ikincisi; ilk yazında öyle bir yazmıssın ki seat ile golf karsılastırması gibi olmus, seatın yol tutusu harika diye de sonunu belirtmişsin, haliyle haliyle karısık cümleden bunları çıkarmama hak ver, yazım şeklinden anlasılan o sende bir oku hak vereceksin ön takım lastik vs bütün yol tutusunu etkileyen parçaların kusurlu oldugu bir aracı 50 km ile savurman doğaldır... bunda yanlıs anlasılacak bir durum yok kanımca
sen bi ön takım elemanlarını ve patiklerini hallet bi daha viraja girmeyi dene bir sıkıntı çıkmaz merak edilecek bir durum olmaz güvenle binersin tekrar hoşgeldin aktif kalman dileği ile...