Olay buysa neden hala eski araba tuvdan geçemez dio hereks ben bunu anlamıyorum.
O lafı deyenler son model arabalara binen kişiler dünyadan bi haber olan kişiler...
Şimdi Mantıklı düşünün altınızda 50 model bir araç var baba yadigarı ve siz bunu bakımlı tutuyorsunuz hiç bir kusuru yok ve bu araca TUV vermeyecek hiçbir ülke tanımıyorum... Boyası soluk ifak tefek karoser çürükleri olacaktır ama eğer şase lerde onarım görmüş ve bu onarım standart veya üstü yapılmadı ise ya yaptıracak bineceksin yada binemeyeceksin...
Yeşil damgayı projesiz tuning uygulamalı araçlar alamayacaklar almları için aracın fabrika verilerine sadık kalınarak güçlendirme yapılmış olmalı ve yapan firmalar uluslararası standartlara uyan mod ları yapmak zorunda yoksa sarı pul a boyun eğmek zorunda..
Yani ben aracıma gidim birkaç mm kısa sert yay takayım olmayacak artık TUV onaylı ürünler olmak zorunda... Mesala geçenlerden FK Angel aldım paketinde TUV belgesi var ben onu nerdeyse atıcaktım sağolsun enişte nabıyon sen dedi TUV belgesi o eğer onu kontrolde göstermessen o farlara veda et dedi bana...