Gönderen Konu: golf 1 gti 1.8  (Okunma sayısı 32055 defa)

Çevrimdışı golf-line2

• golf GTD
    • Profili Görüntüle
Ynt: golf 1 gti 1.8
« Yanıtla #56 : 25 Ağustos 2008, 19:59:07 »
begenmedigim için yazdım zaten.çok kompleksli bir yer burası üye oldum olalı sevmedim.

ozman girme kardeş sewmiyo olabilirsin sewmeyipte bişeler yazıyosun demekki sende bişeler var :saygılar

Çevrimdışı freegane

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #57 : 25 Ağustos 2008, 20:04:06 »
begenmedigim için yazdım zaten.çok kompleksli bir yer burası üye oldum olalı sevmedim.

arızalımısın arkadaşım sen... bir kere insanlara karşı saygılı  olmayı öğren sonra da verilen emeğe saygı duymayı! senin gibilerin sadece bu sitede değil herhangibir sosyal toplumda bile yeri yok!!!!

Çevrimdışı musa

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #58 : 25 Ağustos 2008, 21:33:20 »
beğenmediysen güle güle sana arkadaşım bi daha girmezsin olur biter..

Çevrimdışı bobola

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #59 : 25 Ağustos 2008, 22:15:53 »
arkadaşlar bu kadar tartışmaya gerek yok sonuçta bu iş SEVDA işi AŞK işi kim bu sevdaya gönül verdiyse gerisi boştur gti nin ölüsü bile çok arabaya taş çıkartır 2500 ytl ye şahin alamazsınız ben mecbur kaldığım için satıyorum fiyatı uygun tutmam bu arabanın değerini bilen birine gitmesidir ama sevdalısı yokmuş herkesin canı sağolsun tartışmaya kalp kırmaya gerek yok herkese çok teşekkürler

Çevrimdışı fatih_06

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #60 : 25 Ağustos 2008, 23:35:30 »
bencede kaçırılmayacak bi araç eğer ben önceki arabamı aldığım sıralarda satılık olsaydı gözüm kapalı alırdım  :tamamdir

bi çok insan mk1 arıyor bu üstüne bide gtı sanırım tek sorun aracı yerinde görememek herkesin içinde bi kuşku kalıyor normal olarak :(

Çevrimdışı djtiko

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #61 : 26 Ağustos 2008, 09:50:09 »
arkadaşlar bu kadar tartışmaya gerek yok sonuçta bu iş SEVDA işi AŞK işi kim bu sevdaya gönül verdiyse gerisi boştur gti nin ölüsü bile çok arabaya taş çıkartır 2500 ytl ye şahin alamazsınız ben mecbur kaldığım için satıyorum fiyatı uygun tutmam bu arabanın değerini bilen birine gitmesidir ama sevdalısı yokmuş herkesin canı sağolsun tartışmaya kalp kırmaya gerek yok herkese çok teşekkürler

bedavaya araba veriyorsun adamların sana sordugu sorulara bak abi.deger bilseler ne olacak bilmeseler ne olucak laf olsun torba dolsun hesabı takılıyorlar.ben bu kadar insanın içinde birisinin araba begendigini görmedim.yok orjinal değil ne şu eksik yok şu öyle değil böyle.bende en az buradakiler kadar mk1 seviyorum ama bi aracta kusur degil güzellik arıyorum.
OLD SCHOOL  MK2 ....

Çevrimdışı mcsahan

• Volkswagen Türkiye - 2
  • onsekiz at, onaltı valvit
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #62 : 26 Ağustos 2008, 10:36:02 »
az paraya satılık diye herkes sorgusuz sualsiz aracı almasımı gerek. 
sen hiç sormadın mı satılık bir arabanın nesi var nesi yok diye?
kusur aramadan sadece güzellik ararsak, ileride başı çok ağrır insanın.
isteyen istediği yorumu kırıcı olmadan yapabiliyor burada. her hangi bir araçta beğenmediğin şeyleri söylemek herkezin hakkı.
ayrıca beğendiğimiz bir aracada sadece çamur olsun diye bir şey deneceğini sanmıyorum.
senin sıkıntı yaptığın şeyi anlamak gerçekten mümkün değil.
araç sahibi bile konuşmazken sen üstüne vazife sayıp burada araç hakkında soru soran arkadaşları aşşağılıyorsun.
gerçekten yakıştıramadım.

Çevrimdışı djtiko

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #63 : 26 Ağustos 2008, 10:45:07 »
2500 yTL YE SATILAN BİR ARAÇTA DAHA NE OLMASINI BEKLİYORSUNUZ ARKADAŞLAR ORASI BURASI ORJİNAL OLSA HERŞEYİ DÜZGÜN OLSA, KISACASI HERŞEYİ SİZİN İSTEDİĞİNİZ GİBİ OLSA 2500 YTL OLURMUYDU İNATLA DİYORUMKİ AŞIRI KURCALIYOR VE ALMAK DÜŞÜNMEDİĞİNİZ HALDE SORULAR SORUYORSUNUZ BANA GÖRE SORUN BU ALMAYI DÜŞÜNEN ZATEN BURADAN SORU SORMAZDI.
OLD SCHOOL  MK2 ....

Çevrimdışı mcsahan

• Volkswagen Türkiye - 2
  • onsekiz at, onaltı valvit
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #64 : 26 Ağustos 2008, 10:48:31 »

Çevrimdışı djtiko

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #65 : 26 Ağustos 2008, 11:11:09 »
almadım ama bunlar sorulacak sorular.ben araç hakkında yorum yapmışmıyım iyi ya da kötü sadece sorulacak soruları sormuşum.aracın her hangi bir yeri hakkında birşey demişmiyim ki.adam bizden yorum beklemiyor ki iyi ya da kötü adam aracını satılıga cıkarmıs bırakında insanlar ekmek yesin.
OLD SCHOOL  MK2 ....

Çevrimdışı Mk1GTI

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: VW Golf mk1 GL
« Yanıtla #66 : 26 Ağustos 2008, 12:06:20 »
2500 YTL lik bi aracta ne gibi bi orjinallik beklersiniz ki.neresinin saglam olmasını istersiniz ki.şaselerinin mi motorunun mu kaportasının mı.

2500ytl lik araçta ne gibi orjinallik beklersin soru değil.... Valla orjianal olsun isterse çalışmasın derim özellikle motor 1,8 denmiş DX değilse ve enjeksiyon sistemi yoksa araçta restore edicek kişiye yaramaz araç bukadar basit.... 

Herşey GTI yazısı ile bitmiyor... Standard karburatore çevrildiyse o araç görünüşte GTI olabilir ama artık kalbi bir CL....

« Son Düzenleme: 26 Ağustos 2008, 22:37:14 Gönderen: G60 »
"Çalışmadan, öğrenmeden, yorulmadan rahat yaşamanın yollarını alışkanlık haline getirmiş milletler, evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini ve daha sonra da istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar"

Çevrimdışı saydam

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #67 : 26 Ağustos 2008, 12:16:55 »
araç motor kodu eg üzerinde sonradan 1.8 motor atılmış.

Çevrimdışı G60

• Volkswagen Türkiye
    • Profili Görüntüle
  • Otomobil: Audi A5 TFSI - Allroad 2.7T
« Yanıtla #68 : 26 Ağustos 2008, 22:38:39 »
Arzulanan forum ortamı pohpohtr.net sanırım...
Alıntı yapılan: M. Kemal ATATÜRK
"Türk milletindenim diyen insanlar her şeyden önce ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır."

Çevrimdışı bobola

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #69 : 27 Ağustos 2008, 20:41:11 »
arkadaşlar ilginize teşekkürler SATMIYORUM herkes birbirine girdi kendim yapıcam sağolun sizden tek istediğim golf 2 1.8 16 v motor bulmanız tüm teşkilatıyla beraber üstündeki motorla takasata olur