arkadaslar merhaba,mersın servısıne gıttım (opat) klıma bakılacak asagı yukarı ıscılık malıyetı saat bası 50+kdv dedıler allah allah dedım nasıl bır garantıdır bu neyse cekecegımız var cok sıcak katlanalım dedık servısdekı bayan arkadasda demezmı klıma arızalı ıse 2 gun sızı bekletırım dedı ee dedım ben gıtcem dedım o zaman bı kontrol edılsın dedı o zaman dedım bende 3 saat ucretı mı odeyecegım bunun ıcın dedım maalesef dedıler,ole sacmalıkmı olur hem odeyecegım hemde sorunum cozulmeyecek dedım onlarda ama sıze servıs kartı actık bılgısayardan dedıler bende ıptal edın o zaman dedım edemeyız dedıler ve supanallah dedım geldıler gene bana ne demek dedım e dedı randevu aldınız kart actırdınız kontrol edelım dedıler allah allah dedım ıptal ettıremezmıyım sımdı dedım (yuzume bakıyor) bagırarak oracıkdı SIMDI DEDIM BENIM HASTAM VAR OLUM VAR GITMEM GEREKIYOR gondermeyecekmısınız dedım mılletın ıcınde tabı mıllette servıstekı kıza bakıyor sınırlı sınırlı buyrun beyfendı dedı cıktım heryerde boylemı arkadaslar ben ılk defa mersın opat servısınde gordum konya da kendı servısımde ole bır sey yoktu kı garantı ıcınde güya vıtes yagı deısımınde konya kurus almadı adamlar...bu konuda her yerde olmayıpda burda oluyorsa (mersın-opat) ıcın tam yol ılerı hemde ıngılızce sıkayet olarak dırek almanya ya gıdıyımmı acaba dıe dusunuyorum...