Arkadaşlar merhaba, çok uzun zamandır bu sitede yazışmalarınızı okuyarak büyük bilgiler edindim. 2 yıllık pasific sahibiyim katkım olacağını ve benimde sizlerden bir şeyler öğreneceğimi düşündüğüm için üye oldum. Tekrar herkese selamlar. Ben bu aracı tam 1 sene aradım ve bulunduğum şehir değil de farklı bir şehirden buldum. Gittim 24000 lira verdim aldım. Aracım 2 el fakat kilometre 27000’de olunca hiçte 2. El olmadığını anladım ve aldım. Aracımdan gayet memnunum fakat sizlerinde fark ettiği gibi arcın bazı küçük eksiklikleri var. Golf Deyinde insanların kafasında canlanan ilk şey
sport bir kasa ve sürat geliyor. Golf’u en iyi bu iki kelime anlatır diye düşünüyorum. Benim en büyük hayel kırıklığım aracın performansı oldu. Araca şöyle bir değerlendirdiğimizde; görünüm ok, iç tasarım 10 numara bazı eksikler hariç, jantlar diğer modellerden büyük ve
sport bir görünüm kısacası aracın tasarımına baktığınızda ve içindeki
sport koltuk direksiyonu görünce bu araç kesin 240 yapar diyorsunuz ama maalesef yapmıyor. Arka hoparlörler tam bir bomba yani maliyeti olmayan bir şey ama adamlar koymazsa koymuyor. Ben bu aracı aldım ve kullanmaya başladığımdaki ilk görüşüm şöyle oldu; Pasific 4 serisinin sonu olduğu için fabrika elinde ne malzeme varsa kullanmış gibi, Çünkü araca baktığınızda aynı gti gibi ama motor koymayı unutmuşlar. Arkadaşlar görüşlerinizi paylaşmak isterim biliyorum çok uzun yazdım bir dahaki sefere daha kısa yazmaya çalışırım. Son olarak, bu araca isterse motor koymasınlar ben eminim bu aracı yinede alan olur. Çünkü bu aracın kasası golf’u golf yapan kasadır.