Arkadaşlar benimki 2001 1,6 comf. Ben de alırken üzerinde BRC sıralı sistem takılı olarak aldım, alırken tereddüte düştüm tüpe karşı önyargımdan dolayı, hatta şehir içinde 15 gün kadar benzinle kullandım ama baktımki yakıtı fazla -ya da benim önceki arabam dizel hyundai getz olduğundan bana göre fazla göründü- lpg ile kullanmaya başladım, bir iki tane ufak tefek problem dışında sorun yaşamadım, 2 yıldır kullanıyorum otogazın çevreciliği, ucuzluğu avantajları ama aracın orjinalini bozması, deponun fazladan yer işgal etmesi, ve en önemlisi otogazın yağ oranı düşük olduğundan motoru yeterince yağlayamaması gibi sakıncaları da var. Ayrıca ben hiçbir bakımını aksatmadığım, gaz sızdırmazlık raporlarını düzenli aldığım halde kapalı otoparklara ve servislere girişin yasak olması da tam bizim ülkemize özgü bir saçmalık (hem sızdırmazlık raporu var, hem de lpg tankları çok yüksek basınçlara dayanacak şekilde yapılmış olduğundan güvenlikte benzinden farkı yok aslında, avrupada makam arabalarında kullanılıyo....) Kullanımına gelince, performansta yüzde2-3 gibi çok çok az bir fark var, esas göreviolan ekonomide diyecek yok gerçekten. Son rakamlarımı vereyim, Ankara-Abant arası 180 km, o yolu ortalama 112 km/hız ile 1,5 saatta gittim, klimam her zaman olduğu gibi 22 dereceye ayarlı sürekli çalışmaktaydı, 3 yolcu ve yüklüydü araç:121 ytl/ km yaktı. Ardından İstanbul'un vahşi dur kalk trafiğinde yine klima sürekli açık olduğu halde 243 ytl/ km yaktı..