Gönderen Konu: bora sohbet kumsalı ...  (Okunma sayısı 51384 defa)

Çevrimdışı VOLKAN_EMİR

• Profili Görüntüle
Ynt: bora sohbet kumsalı ...
« Yanıtla #70 : 28 Mayıs 2009, 11:55:26 »
  Emre Bey esp sadece comfortline ve highline donanımlılarda var.Ama illa esp olsun dersenizi 300 tl civarı takılıyormuş yetkili servislerde.Fren konusunda haklısınız.Ben de hayranım frenlerine.Ayrıca civic lere binecek kadar genç ya da performans,hız tutkunu değiliz.Benim için araba demek içinde; içinde  eşim ve oğlumla ( ki oğlum henüz 17 aylık ) komforlu  ve güvenli seyehat edebileceğim araçtır.Ama gene de Bora hiç fena değil.Bundan yaklaşık 10 gün kadar önce Mercedes E 200 ile kalkışta 500 metre filan yarıştım ve yarım metre fark attım.Ama Mercedes tüplümüydü yoksa şoförü mü acemiydi orasını bilemem.Benim tek şikayetim parçalarının çok pahalı olşu.Başka bi şikayetim yok.

Bu arada sizin aracınızda küçük resimde çok iyi görünüyor mümkünse detaylı fotolarını görmek isterim.
Kazasız,belasız iyi günler diliyorum....
Sayfa düzenini bozan büyüklükte imza!

Çevrimdışı EMRE_61

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #71 : 28 Mayıs 2009, 12:10:16 »
o zaman ben size volkan abi diyim çünkü ben 19 yaşındayım :D ondan araba bana ağır gelebilir.avatardaki resim benim araba ama photoshoplu hali.yoksa ekstra bi modifiye benim aracımdada yok.babam da kullandığı için bazen şu an elleyemiyom :D evet parçasıda pahalı ama kaliteye göre çok ta pahalı değil

ayrıca ben higline dan başka modelde esp olmadığını biliyorum.daha rastlamadım comfortline da esp ye.eminmisiniz ?

saygılar... kazasız belasız iyi günler
« Son Düzenleme: 28 Mayıs 2009, 12:14:53 Gönderen: EMRE_61 »

Çevrimdışı VOLKAN_EMİR

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #72 : 28 Mayıs 2009, 12:17:43 »
Sen nasıl istersen öyle hitap edebilirsin kardeşim.Malum sanal ortamdayız kimin ne olduğunu bilemeyiz.Ben şahsen 32 yaşındayım ama dediğim gibi farketmez.Parça konusunu da şöyle açıklayayım;Ben ayda yaklaşık 500 tl arabanın kredi borcunu ödüyorum,Bunun üzerine arabanın kaskosu,vergisi,bakımı girince tabi parçalar pahalı geliyo bana.Yoksa debriyaj ve triger setine verdiğim 900 tl yi fazla bulurmuyum :D

Çevrimdışı alpergndz

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #73 : 28 Mayıs 2009, 19:19:35 »
mrb vw bora kullanıcıları benim bildiğim ESP sadece highline da var diğerlerinde yok.Ben 27 yaşındayım ve evliyim yeni doğmuş bbeğim var.Ben arabada önce güvenlik isterim.Güvenlik olmamış 0-100 km yi 5 sn de almış önemli değil benim için.Varsın ilk kalkışlarda biraz hantal kalsın sorun değil yeterki fren mesafesi kısa,sağlam bir karoseri ve güven versin bana.Ben aracımdan fazlasıyla memnunum çünkü bana güven veriyor.tank gibi araç.

Boraların asil bir duruşu var ben o duruşuna hayranım.Aracıma lpg de taktırdım şimdi sürşün keyfini çıkarıyorum.Aklım anlık yol bilgisayarında değil yada benzin ibresinde değil.Kesinlikle tavsiye ederim benzinin 3,13 olduğu bir ülkede boşuna para vermeyin benzine.

Parça konusunda haklısınız ama ben değdiğine inanıyorum.Ayrıca yetkili servise girmedikten sorun yok.Onlardada parça aynı fiyat ama işçilik çok uçuk.Zaten piyasada da orjinal parçaları herzaman bulabilirsiniz.Heleki İstanbul gibi yerde yaşıyorsanız çok şanslısınız...

Ben kar lastikleriyle 190 yaptım ama tırstım.Şimdi lpgde rahat 190 yapıyo gerisini denemedim.hız tutkunu olsam farklı bir araç alırdım örneğin saab alfa  gibi ama onun yakıtına para yetmez.

İlk kalkışta birz hantal ama 3-4. viteslerde çok serileşiyor araba.

hepinize kazasız belasız ve zevkli sürüşler dileğiyle

saygılar..

Çevrimdışı VOLKAN_EMİR

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #74 : 30 Mayıs 2009, 15:54:16 »
2001 yılından itibaren ESP'nin  comfortline donanımında olduğunu biliyorum.Benim komşumda vardı 2001 model comf.bizzat ben satmıştım arabayı ordan biliyorum...

Çevrimdışı alpergndz

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #75 : 30 Mayıs 2009, 16:22:34 »
esp için resistans düğmesinin yanında düğme olması gerekmiyor mu?

Çevrimdışı EMRE_61

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #77 : 02 Haziran 2009, 17:39:22 »
ya geçen arabayı test ettim.
1-60
2-98 (100 diyelim)
3-135
4-180
5-220 (tahmini) 6000 devirde 200 deydi.
 vites verileri bunlar.bana 3 çok kısa geldi.

Çevrimdışı yellow_driver

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: GOLF 6 1.6 TDİ
« Yanıtla #78 : 03 Haziran 2009, 00:01:59 »
         3 öle kısa olmasa bizim araçlar çok hantal olur 1.6 100 bg lik motorlarla

Çevrimdışı vwbora-01

• POZANTI&POZANTI
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #79 : 04 Haziran 2009, 11:20:27 »
ESP birçok model de STANDARD Değilmi dostlar ayrı düğme olması gerekiyormu yoksa otomatik mi...

Çevrimdışı yellow_driver

• Profili Görüntüle
  • Otomobil: GOLF 6 1.6 TDİ
« Yanıtla #80 : 04 Haziran 2009, 16:23:20 »
ESP birçok model de STANDARD Değilmi dostlar ayrı düğme olması gerekiyormu yoksa otomatik mi...
      ESP benim bildiğim sadece higline de standart.

Çevrimdışı franki

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #81 : 08 Haziran 2009, 17:34:36 »
bizde pasific 1.6 var metalik gümüş renginde manuel vites güzel bi araba                           sokakta toyota corolla var bi tane yanında daha heybetli görünüyo çok güzel

Çevrimdışı alpergndz

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #82 : 08 Haziran 2009, 21:30:24 »
boraların ASİL bir duruşu var.ben ona hayranım...

Çevrimdışı efegizo

• Profili Görüntüle
« Yanıtla #83 : 13 Temmuz 2009, 14:22:52 »
Merhaba ark...geçen hafta bora 2004 pasipic aldım.....esp varmı bilmiyorum