ben almanyaya haber verdim ama ordan kazalı falan arabalardan arayacaklar yada ebay.de den bakacaklar haber gelsin bulurlarsa sanada haber veririm
şu vag-com dediğn şey aracın küülk tarafına bağlanıp sorun olup olmadığını alglayan cihazmı hani küçük bil bilgisayar gibi tek parça makinamı
dün akşam almayadan parçayı bulması için söylediğim abime ile konuştum dediğin gibi olan gösterleri ama oda uymayabilir dedi hepsi birbirine biz uyum sağlayanı alalım alır getiririz sonra uymaz dedi boşuna para vermeyelim dedi ama bana gerekli kod numaralarını verirsen yine orada kan kardeşim var ona baktırabilirim belki bakarsın kendimede yine bir tane ısmarlaya bilirim hatta bulunabilecek site adresi veririsen daha iyi yardımcı olabiliri diye düşünüyorm
bununla birlikte senin bana yolladığın bu konu ile ilgi ilk web adersini ve oradki resim ve göstergelerin resimleri olanıda mial olarak göndereceğim şimdi tatile çıkyormuş haftaya dönünçe araba alıp satan bir arkaşaşı vasıtası ile araştıma yapacak bakarsın uymulu bularlar seni yine haberdar ederim çok teşekkğr ederim tüm yardım ve ilgin için.