Selamlar bende aranıza katıldım.
Vernik atması olan bir 6n2 yi 2,5 ay kadar oldu 13000 e aldm. Cunku araba orjinal kazasız,hatasızdı aynı zamanda 60000kmde idi.
bana masrafının 500 ytl oldugunu soylediler, bircok servise ve boyacıya danıstım ortalama fiyattır.
Sonra ne yapabilirim derken bircok arkadasın aklına gelen vernigi tumden soyma islemine giristim. Ön kaputtaki vernikleri kaldırdım. Ardından motip akrilik vernik uyguladım. İlk günkü gibi oldu....ancak uygulama esnasında bazı kısımlara fazla attığımdan gozum rahatsız oldu ve tekrar tam kurumadan kaldırdım.
Vernik atması olan arkadaslar.. boyacılar temiz olmaz die boyadan baska caresi yok diyor bu bir.
Temiz isciligi olan bir boyacıya goturup vernigi temizlenmiş sekilde , boyacının vernik atmasnı saglayabilrseniz 2 3 sene daha idare edecek hale gelebilir.Denedim gordum..
Bir ucuncusu pasta cila asındırıcı etkisi sayesinde vernigi atmamıs kısımların alacalıgını kapatıyor.ustune cila attıgımızda ise o mat goruntu cok yakından bakmadıkca belli olmuyor. resimleri koymak isterdim ancak su an bulamadım.
en kısa zamanda koyarım.
Ayrıca polo6n2 oldukca konforluymus. Yeterli param oldugunda metalik griye komple boyatıp uzun sure binmeyi dusunuorm.