Arkadaşlar bildiğiniz üzere 31 agustostan itibaren erzincan 59.topçu eğitim tugayında askerlik vazifemi yerine getirmek üzere aranızdan 15 ay kadar ayrılacam arada dönüşlerim olacak ama sivil hayat gibi olmayacak, sayılı gün kolay geçer derler zor olacak ama yapacak bişey yok sabır etmekten başka elimizde gücümüz olmayacak. daha gitmeme iki gün var ama ne olur ne olmaz veda etmeden ayrılmak istemedim, inşallah geldiğimde hepiniz yine burada olursunuz paylaşmanın güzelliğine ve sizin gibi insanları tanımaya devam ederim...
allahın izni ile gidip dönecez kazasız belasız ama hayat bu sonu hep soru işareti, o yüzden gidip dönmemek dönüp görememek var o kadar bulusmamız oldu muhabbet ve sohbetimiz oldu varsa size hakkım size hepsi helal olsun.
askere gelecek olan kadir ve ramazan kardeşlerime de şimdiden hayırlı teskereler dilerim.
eralp,osman kardeşlermizin okullarını hakkı ile sıkıntısınız bitirmesini,
hayatlarına yeni bir adım atacak olan tunç abi mete abiye hayırlı mutluluklar,
atıf abi metin abiye hayırlı kısmetler,
akerden gelecek olan erdem,arda kardeslermizde hayırlı teskereler, darısı basımıza
adı aklımda olan sürekli görüstüğüm abilerim ve kardeşlerimede güzel ve mutlu günler dilerim
bütün vwtr ailesinede kazasız belasız sürüşler dilerim paylaşmaya devam.
kendinize iyi bakın seneye görüsmek üzere...
Nizamettin Çalışal