Pololar
spor yayla kütük gibi oluyor ama biraz daha yumuşatmanın bazı çözümleri olabilir,
5cm yay ile baya sertleşiyor ve zıplamaya başlıyor araba hele bide orjinal amortisör le kullanınca, bunu orjinal amörtisörleri sertleştirerek çözebileceğini zannetmiyorum tersine daha kötü,sert olabilir.
küt sesinin arkadan geldiğine eminmisin genelde önler vuruyor,
çözüm olarak 5cm yerine 3.5cm eibach prokit daha konforlu, bunuda koni sertlik ayarlı amortisörle ile yada başka bi markanın daha yumuşak
spor bir amortisör ile desteklersen şimdikine göre konforda düzelmeler olur, zıplama vs azalır ancak bozuk yollarda her zaman orjinal yaylarına göre daha konforsuz olur. Tam olarak araba yumuşamasada biraz daha konforlu hale getirmek mümkün ama yinede çok bir şey farketmez. Yada yükseklik ve sertlik ayarlı bir coilover takımı hiç fena olmaz
Ayrıca 40 yanak ve 16 jantında oldukça etkisi var konforun bozulmasında,
Direksiyonu çevirirken tıkırtı sesi gelmemesi lazım, gittiğim serviste sürekli yay takıyorlar bazı araçlara ve bazısında bu sorun oluyor bazen düzeltiyor usta bazende düzelmez diyor, pololarda böyle bir sorun yaşamadım ve görmedim montaj hatası olabilir.