Arkadaşlar ben 1,5 yıldır 2006 model polo 1.4 kullanıyorum ve son 2 aya kadar da gayet memnundum.Geçen ay 1 kerelik bişeydir diye üstünde durmadığım stop etme kabusunu bugün ne yazı k rölantideykeni tekrar yaşadım.Üstüne üstlük bir arkadaşım otomatik arabada bunun çok normal olmadığını acilen bir servise götürmemi söyledi.Halbuki yıllık bakım için arabam zaten servisdeydi 2 ay önce.bakımdan sonra 2ayda 2 kez yaşadım bunu.Sorunu kendimde ararken ve ne yaptım da sebep oldu diye araştırırken bu siteyi keşfettim ve gördüm ki bu sorun çok eski ve ortak bir sorun ben de sanırım son kurban
Yazılanlardan kimine göre arabanın boğaz kelebeğini (bu terimi bir bayan olarak ilk kez duyuyorum ama sanırım artık çok duyucam) 20000de ya da kimine göre de 8000de 1 temizletmek hatta değiştirmek gerekiyo,ateşleme bobini,rölanti motoru,kötü benzin,fabrikasyon hatası da alternatifler arasında.benim şimdi merak ettiğim bütün bunlar sonrasında bu kabusun bitme garantisi var mı bari yoksa bu stresi yaşayarak mı öğreniceğiz??ayrıca çok alakasız olabilir ama merak ediyorum bunda, çok hızlı giderken ani ve sert fren yapmış olmanın bir rolü olabilir mi umuyorum yoktur :)en kısa zamanda aydınlatmanızı rica ediyorum lütfen bu sorundan dolayı araba kullanma keyfi kalmıyo insanın...şimdiden teşekkürler ve herkese stopsuz sürüşler diliyorum...