Polo bogaz kelebeği sorunundan mağdur olan tüm arkadaşlara sesleniyorum. Benim ilk aracım 1972 model ford iki kapılı daha sonra 80 model Murat 131 sonra 91 broadwey sonra 98 broadwey bu araçlardan sonra VW Poloyu büyük bir heyacan ve istekle aldım fakat beni hayal kırıklığına uğrattı başta kronik olan geri vitesi, yani geri vitese atarken bir dişli cırlama sesi geliyor servisine sorduğumda bu modellerin çoğunda bu proplemin olduğunu ve geri vitese atarken önce iki daha sonra geriye atarak kullanmam söylendi (böyle bir saçmalık duydunuzmu hiç) o gün bugündür önce 2 sonra geri demeye başladık benim araçtan başka hangi araca binsem önce 2. vites sonra geri vites alışkanlığımız bu sayede oldu neyse geri vites çok kullanılmayan bir kısım olduğu için 1.5 senedir idare ediyoruz. Birde bu bogaz kelebeği proplemi yaklaşık yedi aydan beri ara sıra yapıp ara sıra yapmıyordu onu da öyle idare ettik fakat son bir ay araç her çalıştığında sinir bozucu bir şekilde rölantideki dengesizlik söz konusu oldu onuda halen çözemedik.
Bunları yazmamın nedenine gelince
vw gibi herkesin kaliteli bildiği bir alman arabasında bu tür proplemler olmamalı diye düşünüyorum benim 72 model fordumun onca sene çalışmasına rağmen ne motorunda nede şanzımanında tık yoktu uzun bir sürede bindim ve onunla çok yer gezdim buna karşılık 2000 model poloyu 30 yıl sonra düşünemiyorum bırakın gezmeyi heralde yerinden oynatamayız. Hele birde servisinin geri vites konusunda bunların çoğunda bu var demesi tam rezalet; hakikaten insanın moreli bozuluyor.
Ben sizleri bu konuda protestoya davet ediyorum direkt
vw yetkililerine ulaşabileceğimiz bir kampanya yapalım hatta rezil edecek şekilde nette daha çok insana duyuralım diyorum bu konudaki düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim yardım ve desteklerinizi bekliyorum.
Bu arabaya ben kendi alın terimi sıyırarak borca girerek sahip oldum fakat şimdi keşke broadweyim kalsaydı diyorum almak isteyen varsada hemen satarım.
Adamlar araba yapıyor kablo tesisatını herşeyini çekiyor arkaya iki hoparlör koymak zorlarına gidiyor + içten kilitleme düğmesi en adi araçlarda bile varken bunda yok + 1998 model cady kamyonete uzaktan kumanda koyuyor buna koymamış elle manuel kilitliyip açıyorsun 2000 modeli yorumu sizlere bırakıyorum.
Alırken gözün görmedimi diyen arkadaş olursa vallahi bu ince konuları düşünmedim temiz dedim orj. dedim bastırdım aldım maddi durumum iyi olsa çağırırım 3-4 tane televizyoncuyu gözlerinin önünde benzini döker yakarım bu aracı...
vw nispet olsun diye.
Arkadaşlar başınızı ağrıttığım için kusura bakmayın biraz içimi dökeyim dedim hepiniz hakkınızı helal edin..