Polo 35 sorunu çözmene sevindim, kafan rahattır en azından. Ama daha öncede söyledim boğaz kelebeği kaliba ranta dönüştü benimki çok basitmiş bende 1sene sürekli ibrem halay çeker durumda bindim. Sonra Lpg cilere sordum Endere gönderdiler o kadar basitmişki problem bende çok şaşırdım. İyice araştırmak lazım...
"Bir anımı anlatayım buna benzer; eski arabamla Skoda Felicia tomarza dan yahyalı ya gidiyorum harararet kırmızıya dayandı. Sıcak fanı sona aldım, boşa salladım, düşükdevir ilerledim, 5 te ilerleyip boşa sallayarak Rüzgarla soğutmayı denedim, kenara çektim bazende, zorla yahyalıya ulaştım. Akşam her yer kapalı bi usta buldum derdimi anlattım kaputu açtı bir iki bakındı "silindir kapak conta yanmış, kapak taşlanacak bırak iki gün sonra al 150tl masraf çıkar" dedi tabi 400-500 APS yapacak ben yemedim Yarın uğrarım dedim, çıktım. Ertesi gün Fikret usta(o gün tanıştık) ya götürdüm eliyle her tarafı inceledi dinledi bir sürü zaman harcadı emin olana kadar termostattan dedi. Bana anlattı ısının oradan diğer tarafa aktarılmadığını ispat etti. "6 Tl ye" Bmw termostat alıp demir makasıyla kesip oturttu termostatım sıkışmış ve sorun halloldu. Diğeri sökecekti orda olmadığını görecek arızayı bulacak benden 6liralık işe 100lerce lira alacaktı. İşte bize Fikret Usta gibiler lazım buluncada bırakmamalı.