Değerli arkadaşlar boğaz kelebeği arızasından kaynaklı burada bir suru konu var, sorunun kesin öğrenmek için arabanızı bilgisayar hata kodlarına baktırdığınızda boğaz kelebeğinizde hata kodu kaydı var ise, ilk olarak tabiki kirlenmiş ise temizletmektir. Bu kısmi bir çözüm yoludur, Disbiritör isede kolay kolay arıza yapmayan bir parçadır, zaten eğer kirlenen boğaz kelebeğini temizlettikten sonra yine hata kodlarında boğaz kelebeği arızası veriyorsa bilinki ya içindeki motor arızalanmış yada potansiyumetresi var ikisinden biri arızalanmıştır. Boğaz kelebeği / tamirini yapan birisi olarak siz değerli vw kullanıcılarına yardımcı olmak isterim, bazı forumlarda okuyorum boğaz kelebeğinin tamirini yapabilen babayiğit varmıdır diye, bu tarz bir söyleme itibar etmiyorum tabiki, ancak sizlere yardımcı olmak adına arızalı boğaz kelebeklerinin onarımını yaparak sizlere yardımcı olmak isterim, amacım forum kuralları gereği kesinlikle kazanç elde etmek değildir, zaten memurum allaha şükür, niğdede çalışmaktayım, düşünebilirsiniz madem memursun neden böyle birşey yapıyorsunuz diye, benim başımada aynı arıza geldi ve ben kendi boğaz kelebeğimin onarımını yaptım, yaşadığım bu sevincimi bilhassa burdada paylaşmak istedim, Elektronik Teknikeriyim, iletişim için mesaj atmanız veya
[email protected]' a mail atmanız yeterli, iyigünler vw kullanıcıları.