bu pololardaki stop etme olayı benimde başıma geldi. çok nadir benzindeyken stop ederdi, ama çok problem değildi çünkü çok nadir oluyordu. ama LPG taktırınca işin rengi değişti, araba artık sürekli stop etmeye başladı öyleki, ışıklarda beklerken, direksiyonu tam tur çevirince, ani frene basınca sürekli stop ediyordu. bu site sayesinde bir çok arkadaşında benim gibi sıkıntı yaşadığını gördüm ve neredeyse bütün sayfaları okudum ve birçoğu sizler sayesinde gerekli önlemleri aldım. şuan bahsettiğim sıkıntılardan kurtuldum varsa benim gibi sıkıntı yaşayan arkadaşlara yardımcı olamsı için neler yaptığımı yazıyorum. öncelikle LPG takan yere gittim ayar vs bir sıkıntı olmadığını arabamı BOSCH ta bilgisayara bağlatmamı söyledi. Bilgisayar arabanın ateşleme bobininin bozuk olduğunu değişmesi gerektiğini söyledi. 120 TL karşılığı değiştim ancak sıkıntılarım geçmedi, VW ustama götürdüm, baktı denedi, arabada titremede başladığını biryerden (ateşlemede) kaçak olduğunu söyledi, Bui kablolarım değişti, gerçekten hasarlıymış değişmesi iyi oldu, açmışken birde bujileri değişti. Buji seti=120TL. ustam tekrar denedi benzinde gayet güzel bir sıkıntı yok ancak sıkıntılar LPG de devam eti, ustam artık topun LPG cide olduğunu söyledi, gittim ATİKER e baktı kontrol etti nereden anladıysa hocam enjektörlerini değişelim dedi. açtı motora bağlı 4 kırmızı enjektörün uçlarındaki sarı metalleri değişti arabam düzeldi. bir an düşündüm acaba sadece ilk başta bu 4 sarı metal enjektör memesi değşse sorunum çözülürmüydü diye . bu sorunu yaşayanlar isterlerse benim yaptıklarımı tersten yaparak sorunu çözebilirler.