teşekkürler volksport evet arkadaşlar imza atacağız hemde ne imza küçük dillerini yutacaklar ama önce fabrika'nın mail adresini bulmamız gerekiyor hadi bakalım işbaşına bu arada bugün tüketici hakları koruma derneği ve sanayi bakanlığı ile konuştum adamlar araçların garanti süresi bittiği için ticaret mahkemesine başvurmamız gerektiğini söyledi.bende avukat arkadaşımı aradım kalabalık bir grup olduğumuzu araçlarımızda problem olduğunu ve servisin bizi kazıklamak istediğini söyledim ve almanyaya mail atacağımızı söyledim önce maili atın gelecek cevaba göre gereken işlemler başlarız dedi onunda çevresinde polo kullanıcısı olup şikayetçi olan bir çok kişi varmış onları araştıracak hep beraber bu adamları dize getireceğiz inşallah getiremezsekte en azından baya bir ses getiririz ve sorunumuzu daha ucuz ve garantili şekilde hallederiz herkesin yardım etmesini ve birlik olmamızı istiyorum saygılarımla
Arkadaşlar burayada ingilizce bir başlık atıp bu ingilizce yazıyı yapıştırıp tüm polo kullanıcılarınında altına cevap olarak evet şikayetçiyim şeklinde bir ingilizce yazıyı kopyalayıp yapıstırmasını da isteriz, oluşan bu konuyuda mailin altına link olarak ekleriz, Herkesinde mail adreslerinden en azından bir kere olmak üzere hazırlamış olduğumuz dilekçeyi bulunan mail adresine atmasını isteriz....(Almancasınıda tanıdığıma cevirtmeye çalışıcam)
Bu arada bu şekilde bir davranış için acele etmeyelim öncelikle, mailleri çekelim. Aksi takdirde markayı kötülemekten durum bize karşı ters yöndede tepki alabilir hukuk yolunda bunun için bu tür konularda öncelikle mail bombardımanına tutmak daha mantıklı olucaktır.