Helal Timur abi, bıkmadan usanmadan rocconun bitmesini bekleyen insan... He bide kartingte son turda inatla beni geçti, gerci adam beni gazı kesti itiraf ediyim...
faruk iyi yırttı, sonra kadında ortalığı yırttı yıkanınca...
evet yaaa yolda ersanla konuştuk bi dahaki buluşmaya 6 tane telsizim var (yakın mesafe) onları da alacam yanıma daha bi organize resim ve videolar çekeriz
kadın cok pis ıslandı ama bizzim fotocuya patladı ismini unuttum benmi yaptım abla demeside cok komikti
Onun videosuda var
evet arkadaşlar eğlence yönünden cok güzel bi gündü ama toplanma yönünden biraz geride kaldık istanbul buluşmasının en kötü toplanması oldu diyebiliriz hawa şartlarından dolayı oldu die düşünüyorum....herşeye ramen güzel bi gündü....
bu buluşma zaten beklenildiği kadar ilgi görmedi ama en keyifli buluşmada oldu diyebilirim bence, uyum cok guzeldi, sadece golfculer biraz öksüz kaldı, o da bizim suçumuz değil...Kadir hayatından gayet memnundu...
napalım gelcem deyipte gelmeyenler utansın evet hayatımdan memnundum ben ama golfcülerde olsaydı daha i olacaktı
Adapazarından selamlar:) Çok güzel bi buluşma oldu ...Az kişi olmamıza rağmen muhabbet çok iiydi...Karting muhabbetide çok iyi oldu(Grubumda lider olmama rağmen genel klasmanda 2.likle yetindim )...Bu arada umarım benim meltem gazozlarından zehirlenen olmamıştır Mahmut nete girince fotoları ekler onda bayaa resim vardı... Hepinize teşekkürler...
...Bu arada umarım benim meltem gazozlarından zehirlenen olmamıştır